Volt itt olyan édesanya, aki több tervezett gyermek nevelése közben véletlenül (védekezés ellenére) megint terhes lett és nem tudván a babát felelősséggel vállalni, elvetette?
Az én esetem kicsiben mas, bar mégis hasonlo. Volt mar két fiam. Épp visszamentem dolgozni, kinevezés előtt alltam, amikor spiral mellett pozitívat teszteltem. Nem akartam elhinni. Egy honap múlva volt a kinevezésem, két honapja dolgoztam... Nagyon rosszkor jött. Ültem a teszttel a kezemben és csak sírtam. A férjem probalt vigasztalni, és mondta, hogy ha jönni akar, akkor jöjjön. Kezdtem megbaratkozni a gondolattal, de nem mertem a főnököm elé allni, és megmondani neki a helyzetet. Majd a 6. héten elmentem dokihoz, volt szívhang, lattam, és tudtam, hogy nem fogom elvetetni. De minden nap úgy feküdtem le és úgy keltem fel, hogy a gyomrom görcsben volt, hogy beszélnem kell a főnökömmel, a kollégaimat kakiban hagyom, és az, amiért olyan nagyon sokat tanultam, dolgoztam, szenvedtem, a porba hullik. Erőt vettem magamon, és odalltam a főnököm elé. Elmondtam. Először megértőnek mutatkozott, mondta, hogy mivel én vagyok egyedül előterjesztve, ezért ki fognak nevezni, de ugye tisztaban vagyok azzal, hogy mi lesz a vélemény itt rolam. Majd par nap múlva minden nap bejött az irodamba, és szapult. Rossz volt a munkam, rossz voltam én is. Bar akkor mar csak a baba éltetett, de a 8. héten elkezdett egy érdekes folyasom lenni. Elmentem még aznap dokihoz, és nem volt mar szívhang. Műszeres befejezés lett a vége. Szerintem megérezte az a pici lélek, hogy nem vagyok rahangolva, anya nem akar engem annyira, és eltavozott. Annyira összetört a lelkem, hogy hetek múlva tudtam csak terhes nőkre ranézni. És ekkor a főnököm csinalt egy olyan húzast, hogy egy olyan kolléganőt tett be mellém, aki két nappal korabbra volt kiírva szülni, mint ahogy én szültem volna. De túl lettem rajta, és most szeretnénk egy harmadik gyereket. Ez mar 2 éve volt.
Nem tudom, hogy a tanúsag lejön-e belőle. Minden esetre én megtanultam tisztelni az életet, és visszavenni az önzőségemből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!