15 hósnál a szúnyog elleni védekezés, hogy megoldott? Mik a vélemények a karkötőkről?
Figyelt kérdés
Olvastam egy olyat, hogy Bugs Lock karkötő, azt írja, hogy 100% természetes anyagból készült, de viszont csecsemőknél csak bokára zoknival együtt lehet használni. Egy 15 hós viszont szerintem már nem csecsemő, véleményetek szerint lehet már csuklóra is neki?2010. jún. 30. 16:15
1/5 anonim válasza:
Én gyerek off srét vette, soha semmi gond nem volt vele, pedig még egy éves sem volt tavaly ilyenkor...Azóta is azt használjuk.
A picire-4 hós-nem fújom,csak köré a babakocsira, plédre.
2/5 anonim válasza:
Állítólag semmit nem ér... nem tudom, nem próbáltuk. Én vettem bio galaktív szúnyogriasztó sprayt, ezt patikákban és dm-ben lehet venni, és csecsemőkortól lehet használni! Ez viszont tuti, mert tényleg távol tartja a dögöket, pedig patakparton lakunk, nagyon sok van.
3/5 anonim válasza:
Az én lányom levenné rágná, így proteckt kölyök szúnyogirtot vettem 15 hónapos lányomnak
4/5 anonim válasza:
Nekem ez van ,vagyis a babámnak.11 hós.a bokáján van s nem csípi a szúnyog.eléggé kérkedő voltam én is,de tapasztalatból mondom bevált-sőt amikor a karomban van engem sem csípett meg :) !
5/5 anonim válasza:
Bio galaktivot használunk mi is, a jétszótéren apuka megkérdezte, hogy mit használok, mert az én gyerekeimet nem csipi a szúnyog, mindenki mást meg igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!