Szerintem eleget eszik, mégis alig hízik. Valami baj lehet, vagy nem jól etetem?
Teljesen jó ez a hízás már egy 8 hós babánál, főleg ha már kúszik, nincs miért aggódnod szerintem.
Én estére betennék még egy főzit (100-150 grammot max)
Pár kérdéssel lejjebb olvasd el.
2x főzelék!
2. vagyok.
Szerintem a sinlac nem szar, de nem is jó, ráadásul tömve van cukorral, egyszer megkóstoltam és iszonyat édes. A tejpépek szintén műkaják, persze van köztuk cukormentes natur is, ezek jobbak.
Én folyamatosan arra törekszem, hogy minél kevsebb tejpépet egyen, csak nálunk nem evett elég tápszert, ezért kellett a tejpépet bevetni. Most úgy tűnik sikerül elhagyni.
8 hós babának szerintem fölösleges sinlackal süríteni a délelőtti gyümölcsét, én rizzsel, kölessel, esetleg kukoricával dobnám föl, ha esztek glutént akkor zabpehellyel.
A délutánt pedig totál másképp csinálnám a helyedben: délután no sinlac csak tápszer, aztán este fürdés előtt (nem közvetlenül) egy kisebb adag főzi (én ilyenkor hús nélkülit szoktam adni többnyire) , majd este tápszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!