Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintem eleget eszik, mégis...

Szerintem eleget eszik, mégis alig hízik. Valami baj lehet, vagy nem jól etetem?

Figyelt kérdés
8 hós fiam ezt eszi/nap:210 tápi, 1ü gyűmölcs 2kanál sinlaccal, 1ü főzi,vagy 200 g főzi amit én csinálok , 200 tápi-sinlac , 200-240 tápi. Ettől a kajamennyiségtől heti 5-8 dkg- ot sikerül hizni vagy èpp semmit. Kevés neki? De több nem hinnèm, hogy belefér! A tejpép minden variációját utálja sajnos:( kúszik még, màszni még nem tud. Miért csak ennyit hízik? 8140 g és 73 cm.
2009. jún. 23. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az nem keves!mi a gond?
2009. jún. 23. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Teljesen jó ez a hízás már egy 8 hós babánál, főleg ha már kúszik, nincs miért aggódnod szerintem.

Én estére betennék még egy főzit (100-150 grammot max)

3/8 anonim ***** válasza:

Pár kérdéssel lejjebb olvasd el.

2x főzelék!

4/8 A kérdező kommentje:
TI is úgy vélitek, hogy a sinlac egy műanyag szar? Nem elég, hogy 5 hós kora óta tápizom szegényt, mèg ezt a sinlacot is eröltetem....kezdek elbizonytalanodni...
2009. jún. 23. 21:20
 5/8 anonim válasza:
100%
Sokan örülnének, ha ekkora lenne a babájuk.Ha normális ütemben fejlődik, miért aggódsz?Korának megfelelő a súlya.
2009. jún. 23. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Szerintem a sinlac nem szar, de nem is jó, ráadásul tömve van cukorral, egyszer megkóstoltam és iszonyat édes. A tejpépek szintén műkaják, persze van köztuk cukormentes natur is, ezek jobbak.

Én folyamatosan arra törekszem, hogy minél kevsebb tejpépet egyen, csak nálunk nem evett elég tápszert, ezért kellett a tejpépet bevetni. Most úgy tűnik sikerül elhagyni.

8 hós babának szerintem fölösleges sinlackal süríteni a délelőtti gyümölcsét, én rizzsel, kölessel, esetleg kukoricával dobnám föl, ha esztek glutént akkor zabpehellyel.

A délutánt pedig totál másképp csinálnám a helyedben: délután no sinlac csak tápszer, aztán este fürdés előtt (nem közvetlenül) egy kisebb adag főzi (én ilyenkor hús nélkülit szoktam adni többnyire) , majd este tápszer.

2009. jún. 23. 21:25
 7/8 A kérdező kommentje:
aZ utolsó válaszadónak is köszi, próbáltam igy etetni, de nem volt hajlandó 2szer megenni a főzit, hiába próbáltam. Ha evett is 3kanállal, lefekvéskor alig evett tápit, ugy 100-at, éjjel persze vergődött éhen szegényke...ez a gond. De délelőtt nem adok többet sinlacot, vettem kukoricadarát. Az jó, ha azt vizben megfőzöm és belekeverem, vagy csaj ugy nyersen szórjam bele??
2009. jún. 23. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia. Az én fiam 74cm-hez 6700 gramm és nem aggódom a súlyán, a Te babád normális súlyú.
2009. jún. 24. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!