11 napos a kislányom.2 napja 1,5 óránként kéri a tejcit és szerintem nem szopizik eleget! Ez normális?
Figyelt kérdés
Előtte volt hogy a 4 órát is végig aludta!!Kevés lenne a tejem?vagy gyenge?2008. nov. 30. 12:28
1/4 anonim válasza:
Olyan NINCS, hogy gyenge! Ha meg kevés a tejed, arra meg pont az a jó, ha gyakran szopizik. Ne aggódjál, a babád most azon van, hogy beállítsa magának a tejmennyiséget. Ha ilyen gyakran akar szopni, akkor szoptasd ilyen gyakran, és akkor megnő a mennyiség, és majd újra ritkábban fog cicizni. Egy a lényeg: ne adj neki tápszert, mert akkor tuti apadni fog a tejed.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Tápot semmiképp nem akarok neki adni amig van tejem!!Esetleg teát lehet neki adni?ha igen akkor milyet?
2008. nov. 30. 14:35
3/4 anonim válasza:
Nem, nem. Ne adjál neki teát sem. Attól is csak feleslegesen telik a pocakja. (első voltam)
4/4 anonim válasza:
Ne adj mást neki! Ha ilyen gyakran kéri, akkor adj neki! Ilyesmi még sokszor elő fog fordulni később is (a fejlődési ugrásoknál), de ne aggódj! Az is lehet, hogy most kicsit lustább, és a nehezen jövő hátsó tejet nem szívesen szopizza ki, de majd belejön, hidd el! Az én lányom 3 hónapos koráig 2-2,5 óránként evett, utána átállt (lassan kitoltam az időt). Gyönyörű hurkái vannak, amit élmény puszilgatni! Ezért ne hagyd ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!