Aki tejjel és táppal is eteti a babáját, hogy csinálja? Szopizik, utána kis táp, hogy biztos jól lakjon, vagy az egyik étkezés teljesen ki van váltva tápszerrel? Szerintem a babám nem eszik eleget, és nekem is kell tápos kiegészítés, ezért kérdezem
Szia!
Amennyi anyatejed van, azt add csak oda. Ha "csak" 30ml, akkor is. De arra figyelj, hogy előbb mindig anyatej , utána tápi. Fordítva nem szabad!
Nekünk nem jött be sajna ez,h előbb szopizott,utána tápszert kapott,mert ilyenkor nagyon kevésre jött ki a mennyiség,amit evett.Sajnos a tejem is egyre kevesebb lett,mert nekem akkor telik föl a mellem,ha kimarad 1-2 szopizás.
Most 8 hetes a lányom és úgy kap,h reggel szopizás,délelőtt tápszer,ebéd tápszer,uzsonna szopizás,este (8-9) körül vagy tápszer vagy szopizás,attól függ,hogy állok anyatejjel,és késő este szopizás.Éjjel általában alszik.
Nálunk nagyon nehezen fogadta el az üveget és a cicizést nagyon igényli,ezért alakítottam így ki a rendszert.Előtte 40-60akat evett egy kajálásra,most így tápszerből 100-130-at eszik egy slukkra,szopizással 90-100-at.Tehát a napi adagunk kielégítő:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!