Ha a lányom 1. tortáját marcipánnal vonom be, azt megeheti?
Figyelt kérdés
Vagy borítsam be fondanttal?2012. máj. 3. 15:00
1/6 anonim válasza:
nyilván tudod hogy a marcipán tört mandula és cukor . egyik se neki való.
szv. ha jól mutat is de én tuti leszedném v. rá se tenném.
első szülinapi tortának még inkább valamilyen almatortát v. mást adnék - és fogok is - aminek nem kell gyönyörünek lenni elég ha fotóképes és ehető .
2/6 anonim válasza:
szinte ugyanaz . mindkettő cukorbol van csakhogy a marcipánba van mandula , azt hogy ehet még belőle nem tudom ,ird be a keresöbe
3/6 anonim válasza:
ugyan már!!persze, hogy ehet belőle!!amúgy sem tömény marcipán lesz, csak a széle, és lehet csal 1 falatot eszik belőle!
Én az 1. szülinapra csokis-meggyes muffinokat csináltam, fehér csokis mázzal.Mindenkinek ízlett.
De ez inkább a családról szól, hiszen a gyerek még nem igazán tudja mi van és nem is fog annyit enni belőle, hogy miatta kihagyd a marcipánt!
6/6 anonim válasza:
Ehetni ehet, kérdés hogy akarsz-e neki cukrot adni. Én a fiamnak nem adtam még cukrot/cukros ételt, most múlt egy éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!