Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Depresszios lehetek?

Depresszios lehetek?

Figyelt kérdés
Vannak napok amikor minden nehezemre esik még kiteregetni is! rossz kedvem fáradt vagyok stb Van amikor meg nagyon pörgök! Sokat vagyok egyedül sőt csak egyedül vagyok! párom reggeltől estig oda van! A baba még alszik a mikor elmegy este pedig már alszik! sokszor őt okolom amiért ilyen vagyok pedig nem érdemli meg mert dolgozik nem csavarog! Nem akarok hisztis lenni pedig az vagyok mostanában! Szeretném ha napközben picit segítene nem minden ez a rohadt pénz! Jó lenne ha nyugodtan eltudnék mosogatni vagy megfőzni! Mit tanácsoltok? Egyek valami homeos bogyot stressz ellen? Vagy valami gyógytea?
2009. jún. 22. 20:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy depressziós, csak egy kimerült anyuka!
2009. jún. 22. 21:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem sem vagy depressziós. Néha vannak ilyen napjaim nekem is. Nekem az a gyógyír, hogy ilyenkor félreteszem az összes házimunkát, és csak a babával foglalkozom. Egyébként ugyanúgy vagyok, mint te. A férjem reggel megy, este jön, ez az első három hónapban volt a legdurvább, nagyon egyedül éreztem magam a pici babával. Aztán ahogyan teltek a hónapok egyre inkább egy kis társam lett a baba a hétköznapokban. Már nem sír annyit, és a maga módján nagyon jól lehet vele kommunikálni. Most 5 hós. Szóval fel a fejjel, ha kicsit nyűgösebb vagy tedd félre a fránya vasalnivalót, takarítást, stb. Amikor alszik a baba pihenj vele, vagy olvass el egy újságot, vagy szánj egy pici időt magadra, ami neked bejön.
2009. jún. 22. 23:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom már 13 hós (nem tudom mekkora a Te babád), de bizony sűrűn előfordul, hogy azt érzem, amit Te, nincs kedvem semmihez, jó lenne 5 percre leülni. Biztosan a stressztől van, én folyamatosan parázok, hogy mikor borul a lányom, állandóan ott kell lenni a sarkában, ráadásul most pár hete megint nagyon rosszul alszik, felébred hajnalban, és csak kínkeservvel alszik vissza, már hullák vagyunk a párommal. Szedhetsz magneB6-ot vagy esetleg homeos bogyót Sedatif PC-t, de ez szerintem sem depresszió, hanem a folyamatos hajtástól a fáradtság. De ha hiszel a gyógyszerekben, akkor már csak a tudat miatt, hogy segít, szedj valamit. Mi most azt döntöttük el a párommal, hogy - mivel már elég nagy a leányzó - minden hétvégén 2-3 órára beadjuk valamelyik nagyszülőhöz és elmegyünk valahová csak ketten. Jót tesz a kikapcsolódás. :)
2009. jún. 23. 08:23
 14/14 A kérdező kommentje:
A kicsi fiam 8 hónapos sokan megkérdeztétek! Nagyon köszönöm a válaszokat sokat segített mindenki véleménye! Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!! Máris jobban érzem magam!
2009. jún. 24. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!