Lehetek depressziós? Vagy mi ez?
Figyelt kérdés
huzamosabb idjeje kedvetlen vagyok,egész nap fáradtnak,erőtlennek érzem magam.nincs étvágyam,sírógörcseim vannak esténként,semmi kedvem kimozdulni.nem tudok rendesen koncentrálni,sokkal agresszívabb vagyok.nem igazán látok kiutat erről a mélypontról.fáj a hátam és a fejem,nyomást érzek a mellkasomban.elegem van az egész világból...:(2011. júl. 21. 23:56
1/8 A kérdező kommentje:
Azt nem említettem,hogy még csak 14 vagyok,de többször is volt már ilyen időszak az életemben.sokkal aluszékonyabb is vagyok..
2011. júl. 22. 00:04
2/8 anonim válasza:
Kérdezz meg orvost erről.
Egy kivizsgálás sem ártana (vérkép).
3/8 anonim válasza:
Így van, előbb az esetleges biológiai problémákat kell felderíteni, ha azok nincsenek akkor úgyis elküldenek pszichiáterhez, pszichológushoz.
Jobbulást!
4/8 ji..... válasza:
Pszichiáterhez kell fordulni ilyen esetben, az segíteni fog.
5/8 ji..... válasza:
Előtte háziorvos, aki a panaszok alapján esetleg más vizsgálatra is küld.
6/8 anonim válasza:
Szerintem túl egyszerű megoldás lenne orvoshoz fordulni, mert az ok nem múlik el, csak a tünet és az is átmenetileg. A világ igazságtalanságai, az igaz értékek eltűnése, a média butító hatása kilátástalanságba sodorhatja az érzékenyebbeket kortól függetlenül! Nem lesz jobb, ha elnyomod a tüneteidet az orvos által felírt fájdalomcsillapítóval vagy kedélyjavítóval. Pszichológushoz menni? Nem érzi és érti a teljes problémát és ő is gyarló ember. Inkább magad gondolkozz el az okokon! Írj, tégy fel kérdéseket magadnak! Ne háborogj, a megváltoztathatatlan dolgokkal ne foglalkozz! Nem könnyű. Ha kapaszkodót keresel, talán könnyebb. A hitvilágod kialakítása is fontos lehet.
7/8 anonim válasza:
Nem tudom mi ez, én is 14 vagyok, nekem is ez van...meg volt... Adok Neked tanácsot: hallgass zenét, írj s olvass sokat...,már, ha szereted ezeket csinálni, ha nem akkor keress olyan dolgot amit szeretsz, biztosan van...
Nekem nem mindig segít, de én ididóta vagyok... :)
8/8 JLlompi válasza:
legyél emos vágd fel az ereidet egyébként ha a kérdésre akarnék válaszolni akkor igen lehetsz depressziós :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!