Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A sotret nevű gyógyszertől...

A sotret nevű gyógyszertől lehetek depressziós?

Figyelt kérdés
Van ilyesmi a papiron is és állítólag egy külföldi gyerek öngyilkos lett tőle...de hogy ez tényleg ennyire súlyos hogy rajtam is ki jön? :( ( ez egy akne elleni szer amúgy aki ismeri az írjon..)
2011. szept. 5. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ez hülyeség... akkor leszel depis, ha elhatározod, hogy na én most depressziós leszek és ezzel élsz akkor az is leszel. Viszont másként, ha boldogan éled életed és nem gondolsz ien baromságokra, akkor nem leszel depressziós. :)
2011. szept. 5. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:
63%

majdnem én is felírattam bőrgyógyásznál, de ő is mondta illetve főnővér rokonom is lebeszélt róla. Sajnos igen, depressziós lehetsz, miel a jelenlegi pattanások meg sokszorozódnak a legtöbb esetben a gyógyszer kúra megkezdésekor és csak a kúra közepétől tünteti el lassan (valakinek nem is elég 1 kúra, hanem 2-3 is kell)

Volt aki nem ment utcára menni, mert annyira rontott a helyzeten, volt, hogy egy 30-as nő sírva ment a dokihoz, tehát az önképedet hazavágja. Ami még elég idegesítő a kiszáradás, fényérzékenység. Amíga kúra tart nem mehetsz napfényre, illetve folyamatosan akár félóránként is labellóval vagy egyéb szőlőzsírral kenegetni kell az ajkaidat, és attól függetlenül sokszor kicserepesedik felreped az ajkad.

Szóval nagyon jól gondold meg...ha nem múltál el 25 akkor inkább hagyd az időre a pattanások elmúlását, minthogy ezt a szert használd

2011. szept. 5. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
25%
Úristen... 1. vagyok... én nem hiszek az ilyesmiben... én kemény legény vagyok, és csak akkor leszek depressziós, ha az akarok lenni... pff...
2011. szept. 5. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

Tudod kedves 1. válaszóló, aki sok pattanással küszködik, és zavarja és foglalkozik vele, alapból a külseje miatt visszahúzódóbb...és ha ez a pattanásmennyiség akár a 8-10 szerese jön elő, hidd el könnyen meglehet úgy törni, hogy nem mersz belenézni a tükörbe, mert ha belenézel nem látsz mást mint pattanás hegyeket és egy fehérré száradt agyonrepedezett ajkat. Te se keresnéd a társaságot, és aki ad magára ez láttán könnyen kiborul.

Aki meg erős legény az amúgy sem törődik vele azzal a címszóval, hogy majd elmúlik ergó nem is akar ilyen szert szedni

2011. szept. 5. 20:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát épp ez az... én nem szedem kb. 3 éve gyógyszert...
2011. szept. 5. 20:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyébként igaz barátodnak/barátnődnek nem a külsőd lesz a lényeg, szerintem. Hidd el! Inkább segíteném, biztatnám ilyen helyzetben egy barátom/barátnőm...
2011. szept. 5. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:

De persze van akiknek elég volt 1 kúra és a kúra végére tökéletesen sima volt az arca (csak sajnos a pattanások miatt heges maradt),de attól függetlenül vannak elégedett gyógyszerszedők, de rengetegen megtörnek, főleg mikor a bőrgyógyász még egy kúrát felír mert sajnos az első nem hatott..majd még egyet, és akkor döbben rá, hogy lassan 2 éve szedi a gyógyszert és ahelyett, hogy jobb lett volna, csak rosszabb lett a helyzet.

Nekem felírták a gyógyszert, ed mielőtt nekiálltam volna a kúrának utánanéztem ismerősöket kérdeztem és az emberek 89-90%-a ellenezte sőt nem egy ember mondta, hogy be kéne tiltatni. Szóval úgy döntöttem, hogy mellőzöm ezt a gyógyszert. Igaz még mindig van 1-2 az arcomon, de pl a hátam sima lett "magától" (ami évekig tele volt)

2011. szept. 5. 20:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.. de igazából én nem így értettem.én 2 éve szedem lassan ezt a szert, pattanásaimat nekem rendesen elmulasztotta, de elkezdtem depressziós lenni, aztán ismerősöm mondta, hogy ennek a szernek a leírásában vannak említve mellékhatásként mentális zavarok stb. és így jutottam arra, hogy esetleg ettől lehet..
2011. szept. 7. 17:19
 9/9 anonim válasza:
Én egy évig szedtem, most majusban fejeztem be nekem teljes elmúlt mindenhol.Életed legrosszabb eve lesz,mert az ajkad mindig szaraz es faradtabb is leszel de szerintem megéri.
2016. jún. 7. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!