Télleg lehetek depressziós? (lent a többi. )
Figyelt kérdés
Az interneten töltöttem ki depressziós teszteket, nem túl bíztatóak az eredmények. Négyet csináltam meg és mindegyiknél az jött ki, hogy depressziós vagyok...2011. aug. 20. 19:36
1/5 anonim válasza:
sokan mondják magukra hogy depressziósak de ha nálad a tünetek már több hónapja jelen vannak akkor valószínű te is az vagy
2/5 A kérdező kommentje:
Már egy ideje megvannak a tünetek
2011. aug. 20. 19:48
3/5 anonim válasza:
Ha úgy érzed, rád illik a tesztek végén olvasható eredmény/leírás, akkor javasolnám pszichológus felkeresését, akik hasonló, de professzionális tesztek kitöltetésével ill. elbeszélgetéssel ki tudják deríteni, van-e ténylegesen depressziód.
4/5 anonim válasza:
Te vagy az Franciska? Ahh Nem te vagy az.
5/5 A kérdező kommentje:
nem Franciska vagyok..
2011. aug. 20. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!