Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Autós gyerekülés, mikortól,...

Autós gyerekülés, mikortól, hány kg-tól?

Figyelt kérdés
8 hónapos a lányom, 9kg, és ugy látom kicsi már a babahordozónk, mert a lábát nem tudja kinyújtani, mert eléri az ülést. Hány hónapostól és hány kgtól érdemes váltani. 0-18kg-ig vagy 9-18-ig?
2012. ápr. 27. 07:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

6-os vagyok: hát igen, szépen alakulnak a lepontozások. De nem is számítottam másra. Ha ez a téma előjön, mindig ez van. De azért én kitartok amellett, hogy hátrafelé üljön a gyerek.

nyolcasnak: Láttam egy videót, ahol konkrétan nem volt cipő a gyereken utazáskor,mert hátrafelé ült. És most nem egy 5 éves gyerekről van szó, hanem egy 8 hónaposról!

hetesnek: abban igazad van, hogy a két ülés belső kialakítása ugyan az.De a lényeg itt, hogy a 0-18-ast menetiránynak háttal is be tudod kötni, míg a 9-18-ast nem.

2012. ápr. 28. 08:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nekem az jött le az egészből hogy az nem baj ha az én nyakcsigolyám eltörik, csak a gyerekemé ne törjön el!A lényeg a lényegben, hogy kötelező a gyerekülés, és senki nem fogja megkérdezni, hogy a 3 éves gyereked miért nem háttal ül! Egyszerűbb lenne ha erre is kitalálnának egy biztonságos szabályt, hogy pl. a 3 éves gyereknek biztonságosabb ha háttal ül, és nem engednék meg hogy menetirány szerint üljön!
2012. ápr. 28. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!