Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Touragoo márkáról mi a vélemén...

Touragoo márkáról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Általánosan is meg konkrétan most a gyerekülések is érdekelnek.

[link]

[link]

2012. ápr. 10. 08:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia én soha többet nem fogok toungaroo márkát venni, úgy kezdtük hogy a lányomnak vettünk egy hiper szuper toungaroo babakocsit minden funkció rajta volt de, nagyon nehéz volt alig bírtam egyedül lecipelni a lépcsőn a gödröknél egy kisebb kis gödörnél is akkorát ugrott a kocsi hogy majd kirepült a gyerek, 3 hónapja ahasználtam amikor tönkrement a kereke kettétört az egyenes úton, akkor viszavittük kaptunk egy másikat az 2 hónapot bírt leszakad a fék és a kupola is eltört viszavittük és másik márkát vettünk abc design azóta is azt használom hiper szuper és még könyű is az autósülés az meg egyenesen szörnyű betettük a kocsiba és halottunk egy pattanást eltört az a kis füle amibe a biztonsági övet teszed
2012. ápr. 10. 08:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Jézusooooom! Akkor semmi jó! Szörnyű, akkor mi a francért árulják??!!!!
2012. ápr. 10. 09:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem semmi problémám nincs vele!

Nekünk is babakocsi van, mózessel, hordozóval és nekem bejött teljesen!

Könnyű kezelni, könnyű vele közlekedni, praktikus, szóval én pont az ellenkezőjét tudom elmondani róla, mint az első!

2012. ápr. 10. 11:58
 4/7 betta55 ***** válasza:
Nekünk ilyen autósülésünk van (utolsó linked).Teljesen megvagyok vele elégedve, ahogy látom a fiam is.dönthető,kényelmes,biztonságos.ár érték arányba szerintem jó.
2012. ápr. 10. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Az etetőszék tökéletes, de gyerekülést én nem vennék még egyszer Touragoo-t.

Nem szeretjük. Hirtelen kellett, azért vettük meg. Nagyi kocsijába, nem is ül benne gyakran.

A miénkben BeSafe van, ez mérföldekkel jobb! Most már bánom, hogy az anyáméba nem olyat vettünk. Jóval drágább, de annyival jobb is!!

2012. ápr. 10. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi vettünk egy touragoo babakocsi szettet, a keret aljában jó nagy pakolókosár (számomra alap vásárlásnál) hozzá mózeskosár és sportülés + hordozó a kocsiba. Nagyon könnyű és parktikus összerakni, szétszedni, az össz ára nyolcvan valamennyi volt, kifogtuk akciósan.

Amit nem szeretek, hogy a hordozót, ahogy a keretre helyezem kényelmetlen felhúzni a napellenzőt, a két oldalsó gombot kell nyomni, és a keret alatt van, szóval azt elég idétlenül oldották meg. A másik gondunk a sportüléssel van, de az nem a touragoo hibája, sőt, szerintem senkié.....:) a babánk mióta megszületett csak és kizárólag hason hajlandó aludni, az éjszakát átaludta 6 hetes korától hason fekve, háton viszont 1 percet sem alszik. És a gond az, hogy a sportülés keskeny, a kis kezecskéi szorulnak, nem tudja őket maga alá tenni, így nem tud szundikálni, ha kimegyünk valahova.

2014. szept. 17. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Amit még elfelejtettem: nálunk semmi baj nem volt a kerekekkel, fékkel, a lengéscsillapító is nagyon jó rajta, pedig mi sokat járunk vele, túrázni is, pont erre vettük. Az első rosszul fogta ki és megszívta.
2014. szept. 17. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!