Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos 7 kilós babának...

10 hónapos 7 kilós babának milyen autós gyerekülést ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Kislányom 10 hónapos múlt és kezdi kinőni az autóban a hordozót, már nem tudja kinyújtani a lábát. Le kellene cserélni, de nem tudom mire, ugyanis ő csak 7 kg még. Viszont már stabilan ül. Volt már valaki hasonló helyzetben? Milyen ülést vásároltatok? A 0-18 kg üléseknek a töréstesztje nem túl jó (már amelyikeket néztem). Segítsetek dönteni!

2012. ápr. 22. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem gond, ha a lábát nem tudja kinyújtani, a feje ne lógjon túl az ülésen! Milyen hordozód van? Hány kilóig jó elvileg?

Nekem egy nagyobb fajta hordozóm van, 13 kg-ig jó (sok hordozó, amit babakocsikhoz adnak, jóval kisebb...), én úgy tervezem, még 1 éves koráig ebben lesz. Most 8 hónapos, 7,5 kiló. A 0-18-as ülések tesztje tényleg nem túl jó, nem jók ezek az átfogó kategóriák :(

2012. ápr. 22. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:

ha a lábát nem tudja kinyújtani az nem gond, sok baba már 5 hónaposan sem :D

az a lényeg, hogy a feje nem lógjon túl!

viszont ha lecserélitek a hordozót akkor sok választásotok nincs, 0-18kg ülésbe lehet csak beleültetni.

egyébként nem is rosszak a töréstesztek, ennek egész jók!

a 9-32kg-os üléseknek pocsék... :(

römert nézd meg, annak biztos jó a tesztje

2012. ápr. 22. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Concord ultimax. Én erre esküszöm, 0-18kg kategóriában, és a tesztjei is kiválóak!
2012. ápr. 23. 07:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Hol találtál a concord ultimaxról tesztet? Nekem nem sikerült. Linkeld be légyszi!
2012. ápr. 23. 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:

2. válaszolónak:

Szerintem inkább a 0-18-as kategória ülései vackok :(

Nézd meg pl. a 2011-es ADAC tesztet. Nem szerepelt fényesen egyik se, a 9-36-os kategóriában azért vannak +-os minősítésűek is.

2012. ápr. 23. 09:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Ja, a link lemaradt :D

[link]

2012. ápr. 23. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!