Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a legjobb gyerekülés?...

Melyik a legjobb gyerekülés? Kinek mi jött be? 9-18 kg és 9-25kg érdekelne! Olyasmi mint az espiro optima pro, de sajna az már nincs.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:

mennyi idősnek?

nekünk 11 hónapos a kicsi és neki 9-18 kg van a

a nagy 4 éves múlt neki 9-25 kg van

2012. ápr. 4. 21:20
 2/3 A kérdező kommentje:

8 hónapos:))de a baby hordónk már kicsi...

mi a különbség amúgy a 0-18-ig és a 9-18-ig között?

2012. ápr. 5. 08:08
 3/3 anonim ***** válasza:

8 hósnak én már 9-25 kilósat vennék, vagy 9-18 kilósat.

a különbség annyi a 0-18 és a 9-18 között, hogy előbbi újszülött kortól használható, mert a szűkítők miatt hasonló kagyló kialakítása van, mint egy babahordozónak.A 9 kilótól való kategória már nem ennyire kagyló kialakítású, itt a fő hangsúly már az ülésen van, mert általában egy 9 kilós gyerek már tud ülni stabilan.

Nekünk egy Nania Driver SP-nk volt, 6 kiló volt a lányom, amikor vettük és elvileg 0-18 kilóig jó, de most lecseréltük, (pedig a lányom még csak 9,5 kiló és 76 centi), mert eléggé szűkös volt.

Most egy Safety 1st (maxi cosi gyártotta)9-25 kilós ülésünk van, ami hasonló, mint a Nania, csak magasabb, szélesebb és nem annyira kagyló, de pol ugyanúgy dönthető, mert nekem ez fontos szempont volt.Kényelmes és biztonságos, bár nem 2012-es modell, olcsón vettem, mindössze 4000 ft-ért, de tökéletesen megfelel.

Szóval én 8 kilós (gondolom ülni tudó) gyereknek már nem vennék 0-18 kg-ig való ülést, mert úgyis szűk lesz neki nemsokára.Akkor már inkább 9-18, vagy 9-25 kg-ig terjedő kategóriában keresgélnék.Úgy tudom, hogy az Espironak vannak ilyen kategóriában ülései.Én anno szemezgettem a Cybex ülésekkel is.

15 hós tündérke anyuja

2012. ápr. 5. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!