Miért kell "búra alatt" sétáltatni a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Mikor kisfiam volt pici,akkor is felfigyeltem erre,de egyre többször látom:
A babakocsi tetejéröl pelenkát lógatnak le ugy hogy véletlenül se lásson ki a kisbaba,ha jo idő van azért ha rossz,azért....ennél jobb már csak az mikor kis szellő van és az esővédő müanyagot teszik rá a babakocsira,hogy friss levegő ne is érje szerencsétlen gyereket.
Városban,tehát nem olyan helyen ahol sok lenne a bogár vagy hasonlo.Miért jó ez?Miért nem érheti friss levegő vagy fény a babát???
2012. ápr. 26. 16:19
31/32 anonim válasza:
Én tényleg nem akarok senkit bántani,de aki a "boltban is úgy tolja", gondolom nagyon picike baba lehet,és anyukája lehet első babás,és tényleg aggódós. Nem tudhatod,milyen oka van erre. Lehet érzékenyebb a szeme,vagy a bőre. Azt a pelenkát végülis ilyen célokra találták fel. Mindenkinek más a nézete. Én meg annak nem vagyok híve,hogy egész nap kendőben hordjam magamon a gyerekemet...ennyi. :)
32/32 anonim válasza:
Nekünk is van napernyőnk,de én utálom. Ha elfordulok,azt is állítgatni kell! Nem mindenki babakocsija fordítható tolókarú,ilyenkor jön megint a pelenka. Hát ennyit a búráról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!