Miért kell "búra alatt" sétáltatni a gyerekeket?
Mikor kisfiam volt pici,akkor is felfigyeltem erre,de egyre többször látom:
A babakocsi tetejéröl pelenkát lógatnak le ugy hogy véletlenül se lásson ki a kisbaba,ha jo idő van azért ha rossz,azért....ennél jobb már csak az mikor kis szellő van és az esővédő müanyagot teszik rá a babakocsira,hogy friss levegő ne is érje szerencsétlen gyereket.
Városban,tehát nem olyan helyen ahol sok lenne a bogár vagy hasonlo.Miért jó ez?Miért nem érheti friss levegő vagy fény a babát???
Én csak az erős napfénytől védtem, ha muszáj volt nyáron épp a déli napfényben elmennünk valahová.
De alapvetően nem féltettem mindentől.
Mondjuk lehet én vagyok vaksi, de nem is látok sok ilyen anyukát, aki állandóan, ok nélkül lefedi szegény gyerkőcöt.
Bár én nem csinálom, de sok oka lehet:
- valamelyik szülő allergiás a méhcsípésre
- nekem is, testvéreimnek is, páromnak is rengetegszer szúrták fel a fülét kiskorunkban, nem véletlenül
- a mindenféle sugárzások állítólag sokkal károsabbak, mint 5-10 évvel ezelőtt, és a babákat általában ebéd után, az ilyen szempontból legveszélyesebb órákban sétáltatják az anyukák
- sokszor akkor is szmogos a levegő, amikor nem jelentenek be szmogriadót
- mert a gyerek anyukája úgy döntött, hogy az ő gyerekének az a legjobb
de felénk lassan az a csoda ha enm tesznek semmit a babakocsira,pedig nem nagyváros hogy szmogos legyen a levegő.
Ha a gyerek fülét félti akkor miért nem vékony sapkát ad rá?
De mint irtam , ha süt a nap akkor is és ha nem,akkor is ilyet látni rengeteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!