Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálnál, ha egy családta...

Mit csinálnál, ha egy családtagod azt mondaná a hátad mögött, hogy nem vagy anyának való és reméli, hogy nem lesz több gyereked, mert nem érdemled meg? Mondanál neki valamit vagy úgy csinálnál, mintha nem is hallottad volna?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 15:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

semmit. nekem anyam ilyen, mondott hasonlokat, sajnos a szomszedban lakik, ot ignoralom.

apos szokott huyesegeket csinalni, raszolok finomkodas nelkul, mindig a gyerekekkel kapcsolatban,mert nagyon tud huyesegeket csinalni, neha bocsanatot kerek utana (nem mert raszoltam, hanem mert kemenyen), olyankor szokta mondani, hogy semmi baj,megerti,latja a gyerekeken,hogy jol csinalom.

szoval fugg hogy milyen viszuonyban vagytok. egy pont utan ignoralni kell.. elotte meg normalis hangnemben megbeszelni vele

2012. ápr. 27. 09:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Nagyon nem érdekelne ,mert tudom hogy jó anya vagyok.Ennyi. Ha nem így lenne biztos foglalkoztatna.
2012. ápr. 27. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!