Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az, amit a második babánál...

Mi az, amit a második babánál mindenképp máshogy csinálnál/csináltál, mint az elsőnél?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 13:32
 1/10 anonim ***** válasza:
altatás/etetés
2012. jan. 19. 13:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Mindenképp a saját ágyában altatnám. Nagyfiam 19 hós, de még mindig nem tud elaludni a saját ágyában...
2012. jan. 19. 13:35
 3/10 anonim ***** válasza:
A társasági életet. Már nem félek attól, hogy ki mennyire sértődik meg, ha megmondom, hogy nem kell a két hetes gyerek köré látogatók hada. Meg utána sem :).
2012. jan. 19. 13:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem kapkodnám fel állandoan és talán lenne valamire idöm igy:)

Többet mennék vele emberek közé, nem csak a kihalkt utcákon sétáltatnám alváskor babakocsiban hogy felne ébressze kocsi, duda szo.. már más fél éves, de kicsinek igy volt és ezeket bánom.

2012. jan. 19. 13:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A sok hülye hozzátáplálási baromság. Első babámnál mindent betartottam, lett is egy baromira rossz evő gyerekem. A másodikkal nem kínlódtam, hogy most mehet-e már lisztes dolog, vagy tehéntej és hasonlók, nincs is vele semmi probléma, bármit megeszik, ja és ő se lett semmire allergiás.

A harmadikkal is tutira így csinálom majd.

2012. jan. 19. 13:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem lenne folyton kézbe:D Az első ahogy egyet nyikkant máris kézben volt, hozzá is szokott, nincs el egy percet sem egyedül. Most 1,5 éves.
2012. jan. 19. 13:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Igény szerint szoptattam, nem néztem az órát, hogy még ennyit meg annyit kéne "kihúzni"...

Sokkal kiegyensúlyozottabban ment így minden. Harmadikkal is így teszek majd.

2012. jan. 19. 13:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Én azt remélem a 2. terhességemtől, hogy lazábban veszem majd és nem látok rémképeket minden apró kis jeltől és vizsgálattól, mert már tudni fogom h kb mi micsoda.És nem csak a heteket számolom majd visszafelé h még eddig húzzuk ki, még addig. Élvezni szeretném a kismamaságot, elsővel ezt elszalasztottam.

A gyereknevelés azokhoz a parákhoz képest zökkenőmentes.

2012. jan. 19. 14:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Szintén mint Gabka77. Engem sem nagyon zavart, hogy mit mikor KELL adni a gyereknek, azt adtam amit én jónak gondoltam és akkor akkor, amikor én jónak gondoltam. A 3,5 éves nagyfiam iszonyat rossz evő, válogatós, nyámnyogós. A kicsi még csak 9 hónapos, de már most több mindent megeszik mint a nagy, és többet is eszik. Ő egy gyönyörű kis husis, pofis kiscsaj, a fiam pedig egy versenygiliszta.
2012. jan. 19. 14:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Altatás - vagyis nem altatás. A nagy fiam, amikor elkezdte, hogy nem alszik el magától, akkor jött, hogy mellé fekszem, fogom a kezét, mellette ülök, míg elalszik stb. stb. 19 hónapos volt, mire leszoktattam róla. Most a kicsi, ha leteszem, néha sír. Várok max. 5 percet, és annál tovább nem is szokott tartani, szépen elalszik. Ha mégsem, kiveszem és játszunk tovább, később újra próbálom. De nem fekszem mellé, ha már beteszem az ágyba, kijövök és kész. Még csak 8 hónapos, szóval nem tudom, hogy így fog-e maradni, mert azért el tudom képzelni, hogy tud olyat produkálni, ami miatt mellé is odafekszem, mint anno a báttyja mellé, de a fiam ilyenkor már RÉÉÉGEN nem tudott elaludni egyedül.
2012. jan. 19. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!