Mi az, amit a második babánál mindenképp máshogy csinálnál/csináltál, mint az elsőnél?
Nem kapkodnám fel állandoan és talán lenne valamire idöm igy:)
Többet mennék vele emberek közé, nem csak a kihalkt utcákon sétáltatnám alváskor babakocsiban hogy felne ébressze kocsi, duda szo.. már más fél éves, de kicsinek igy volt és ezeket bánom.
A sok hülye hozzátáplálási baromság. Első babámnál mindent betartottam, lett is egy baromira rossz evő gyerekem. A másodikkal nem kínlódtam, hogy most mehet-e már lisztes dolog, vagy tehéntej és hasonlók, nincs is vele semmi probléma, bármit megeszik, ja és ő se lett semmire allergiás.
A harmadikkal is tutira így csinálom majd.
Igény szerint szoptattam, nem néztem az órát, hogy még ennyit meg annyit kéne "kihúzni"...
Sokkal kiegyensúlyozottabban ment így minden. Harmadikkal is így teszek majd.
Én azt remélem a 2. terhességemtől, hogy lazábban veszem majd és nem látok rémképeket minden apró kis jeltől és vizsgálattól, mert már tudni fogom h kb mi micsoda.És nem csak a heteket számolom majd visszafelé h még eddig húzzuk ki, még addig. Élvezni szeretném a kismamaságot, elsővel ezt elszalasztottam.
A gyereknevelés azokhoz a parákhoz képest zökkenőmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!