Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek milyen légzésfigyelő...

Kinek milyen légzésfigyelő vált be? Ti vennétek használtat vagy mindenképp újat vegyek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi béreltünk, Angelcare-t.
2012. jan. 19. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
Én Angel Care-t vettem Ac 1100at.ha nem is ezt a fajtát,de sztem mindenképp Angelcare-t vegyetek.én ez az,amit tuti,hogy újonnan vennék.ez az egy dolog,amiből nem szabad használtat venni,maximum közeli ismerőstől!
2012. jan. 19. 10:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért szerintem egy légzésfigyelőt tökéletesen le tudsz tesztelni, hogy működik-e. Mi használtan kaptunk kölcsön és nem a mi lányunk volt az első akinek kölcsönadták.
2012. jan. 19. 11:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyugodtan vehetsz használtan, a legjobb ismerőstől.

Kérdezz körbe, kinek mi vált be, nekünk pl. a vadiúj angelcare abszolút nem, de a babysense igen.

2012. jan. 19. 11:07
 5/7 anonim ***** válasza:
29%
Mi ennél az egy dolognál voltunk úgy, hogy mindenképpen újat és nem "gagyit" veszünk. Angel Care van nekünk is.
2012. jan. 19. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Angelcare a miénk, bébiőr és légzésfigyelő egyben és használtan vettük.
2012. jan. 19. 13:44
 7/7 anonim ***** válasza:
én is az angelcart ajánlanám a mi gyerekünk volt a harmadik akit kiszolgált és nem riasztott feleslegesen egyszer sem, nagyon meg voltunk elégedve.
2012. jan. 19. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!