Légzésfigyelőt vennétek az alábbi esetben?
:) Hát lehet, használtan vennék. Én elég para mami vagyok mondjuk. :)
1 éves koráig használjuk minimum.
Engem biztosan sokan le fogtok hurrogni, de addig fogjuk használni a légzésfigyelőt amíg le nem kerül a kiságyról a rács. Én csak úgy tudok mélyen aludni, ha tudom, hogy be van kapcsolva és a kislányom biztonságban van. Egyéb esetben biztosan örökké felriadnék, hogy talán épp most próbál kimászni az ágyból, vagy talán már nincs is ott, és valahol a lakásban kóborol éjszaka.:)
Tudom, hogy egy puszta fantáziálás, nem hinném, hogy erre sor fog kerülni, de nem tudom, hogy épp mit követ el holnap.
Én úgy vagyok ezzel, ha nem tudom magam kialudni, akkor a teljes másnapom oda van. Inkább használok egy "gépi" éjjeli bébiszittert, mint, hogy félálomban füleljek.
Teljesen természetessé vált, hogy este, sőt, még a délutáni alvásnál is bekacsolom, rutinná vált.
Attól azért már nem tartok, hogy bekövetkezne a bölcsőhalál, de 6 hónapos korában még ettől aggódtam leginkább.
Amúgy a kislányom 21 hónapos:)
Ha engem kérdezel, én tuti vennék másikat:)
Én is használtan vettem fele annyiért és hibátlanul működik.
ha nincs egészségügyi oka, akkor nem vennék.
6 hó alatt volt rá szükség?
Feltétlenül vennék.
Nem csak a problémás babáknál van meg a bölcsőhalál rizikója, a teljesen egészséges, időre született, normál súlyú babák sincsenek tökéletes biztonságban. Tavaly egy ikerpár egyik tagja aludt el örökre a déli szunyókáláskor, 8 hónapos volt. Nem olyan drága használtan egy ilyen ketyere, és nagyon jól bírja a kiképzést, a miénk pl. már a negyedik gyereket szolgálja. Nem mondom, hogy tuti nem tud elromlani, de nagyon jól tesztelhető, így biztonságos a használt készülék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!