Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vennétek légzésfigyelőt a...

Vennétek légzésfigyelőt a teszveszen?

Figyelt kérdés
Eddig csak jó tapasztalataim vannak de nemakarok pont ilyen dologgal pofára esni!
2010. okt. 4. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha jó áron van, persze. Én vennék. Nézd meg az eladó értékeléseit. Ha nincs róla rossz vélemény, akkor szerintem nem fog átvágni.
2010. okt. 4. 15:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Én ott vettem (vagy lehet hogy vatera volt). Féláron vettem vadiújan. Megvette a család, de nem használták, csak 1-2 éjszakát, mert inkább együtt aludtak a babával.

Gyönyörűen csomagolva még az eredeti dobozban, a számlájával együtt kaptam meg. Még garanciális volt.

Ha nincs negatív értékelése az eladónak, akkor nyugodtan vedd meg.

Mi használtuk a mienket több mint egy évig, de semmi baja, egy karcolás sincs rajta.

Olyat keress, ahol jól látszik a fényképen, hogy szép állapotban van.

2010. okt. 4. 15:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is ott vettem féláron, 7 hónapja használom és hibátlanul működik. Személyesen mentünk el érte, az apuka be is mutatta hogy működik (ő feküdt rá), mert a kissrác már izgett- mozgott.:) Én nagyon elégedett vagyok vele!
2010. okt. 4. 15:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is vettem ott, sőt a barátnőmét, ami nálunk volt, el is adtam. Még garanciális volt, eljöttek kipróbálni, hozták a nagyobbik gyereket, tökéletesen működött, így elvitték. Erre negatívat adott, mert otthon elromlott, és meg kellett szereltetniük:S

Pedig nekünk előtte gondunk nem volt vele, és amikor kipróbálták is tökéletesen működött, mégis én kaptam a negatív értékelést:(

2010. okt. 4. 15:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem és KÖSZÖNÖM a válaszokat!csak furcsállom hogy van amelyik 100ftról indul.
2010. okt. 4. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!