Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sokan azt írják a babákat...

Sokan azt írják a babákat háton fekve kell lerakni aludni, és nem hason vagy oldalt. Miért? -->

Figyelt kérdés

Úgy nem sokkal nagyobb az esély rá, hogy pl. ha véletlen kibukik valamit, akkor visszanyelje és megfulladjon?

34+4 hkm

2012. ápr. 24. 14:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én hason szerettem volna altatni a kisbabámat, de ő nem így gondolta.Utál hason lenni.Nem teszi le a fejét egyik oldalra sem, sír a pelenkába temetve az arcát!Ezért oldalt altatom, azt szereti:)
2012. ápr. 24. 16:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Két lányom van, mindkettő hason aludt. Úgy nyugodtabban tudnak aludni, mert hanyattfekve felébrednek a Moro reflexre. A bölcsőhalált a keringés összeomlása okozza, semmi köze az alváshoz, max annyiban, hogy általában alvás közben történik.

Amúgy meg majd a baba eldönti. :) Vannak babák akik csak hanyatt tudnak aludni, vannak akik csak az oldalukon, és vannak akik csak hason szeretnek.

2012. ápr. 24. 16:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Valóban a baba "dönt". Én is hason szerettem volna, hogy aludjon, de ordított, utálta, így "kiegyeztünk" az oldaltalvásban. Amióta forgolódik, az éjszaka közepén magától hasra fordul, vagy ahogy neki jó és folytatja úgy az alvását. Formás kisbaba lett.
2012. ápr. 24. 16:26
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor majd rábízom a döntést! :-))
2012. ápr. 24. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!