Hány hónapos kortól lehet csőrös itatópohárból itatni a babákat?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 17:04
1/5 anonim válasza:
Amikortól elfogadják. És persze akarod külön itatni.
Én ezt a műfajt teljesen kihagytam. Első gyerekkel próbálkoztunk, de nem akart belőle inni.
Én egyből pohárból adtam, többi gyereknél meg rögtön pohárból. SZépen megtanultak hamar egyedül pohárból inni. Nekünk jó volt így.
2/5 A kérdező kommentje:
5 hónapoos a kisfiam és már eszegeti a gyümit, van hogy 2 etetés között mint ma is, de a cumisüveg cumiját csak harapdálta az ínyével amikor inni akartam neki adni.
2012. márc. 29. 17:21
3/5 A kérdező kommentje:
szopik amúgy, de bimbó alakú cumi van az üvegen.
2012. márc. 29. 17:24
4/5 anonim válasza:
Az enyém 5 hónaposan tudott belőle inni, de elég bénán. Mondjuk 2-3 hét elteltével meg már nagyon ügyesen.
5/5 anonim válasza:
6 hónapos korától tápláltam mellé, akkortól adtam neki csőrös itatóból vizet is. Egyből tudta használni, bár nem sokáig, mert elég hamar áttértünk a pohárra. A cumisüveggel még most sem nagyon tudja, mit kell kezdeni, soha nem ivott belőle, csak rágicsálja, játszik vele, ha nagy ritkán előkerül. (1 éves múlt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!