Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha még nem iszik itatópohá...

Baj ha még nem iszik itatópohárból 14 hónapos kisfiam? Pontosabban iszik belőle, keveset, de nem szereti. Nuby-s van, ami csöpögésmentes, puha csőrrel.

Figyelt kérdés

Így cumisüvegből iszik,este és a reggeli tápszert is abban kapja.Pohárból néha nagyon szépen iszik,mert folyton gyakoroljuk,de ha csak abból inna akkor nagyon kevés folyadékot venne magához.

Esetleg van olyan itatópohár amit szerethetne?

2010. szept. 23. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem baj, de azért gyakoroljatok:) Esetleg próbáljatok ki más puha csőrű fajtát.nekünk Mamos is volt, szerette.
2010. szept. 23. 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Szívókás flakon esetleg? Jana kis kiszerelésű vizet lehet kapni ilyen tetővel, meg valamilyen kubu italnak is van ilyen szívókája. Próbáljátok ki azt, hátha...
2010. szept. 23. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:
az én kisfiam sem ivott soha csőrös pohárból, így rögtön elkezdtünk pohárból inni (10 hónapos kora körül). Most 15 hónapos, már simán és szépen iszik pohárból.
2010. szept. 23. 14:15
 4/5 anonim ***** válasza:
A mi kislányunk 2 éves koráig ivott cumisüvegből, utána ráállt a pohárra. Nem értem mért kéne erőltetni a csőröset.
2010. szept. 23. 14:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is utálja pedig csomó fajtát megvettem neki. A védőnő azt mondta, hogy egyáltalán nem baj, ha nem iszik csőrösből, így mi is maradtunk a cumis üveg és a pohár mellett, 16 hónapos a kisfiam.
2010. szept. 23. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!