Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen fajta itatopoharbol...

Milyen fajta itatopoharbol itatjatok babatok? Mennyire valt be?

Figyelt kérdés
Nekunk aventes van, de sajnos folyik.lanyom 11honapos, de cumisuvegbol itatom. Szeretnek atterni itatopoharra. Leirnatok nektek melyik valt be?
2011. aug. 13. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:

A lányom 10 hónapos, általában cumisüveget használunk.

Próbáltam több fajta itatósat, de eddig még egyik se jött be. Pohárból viszont egész jól iszik már, persze segítséggel...

2011. aug. 13. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Nuk csőrös poharunk van. Sima cumisüvegre (Nuk) vettem külön Nukos csőrt, mert az nem folyik és van rajta ugyanolyan szelep, mint a cumisüvegen, tehát a levegő bele tud menni ivás közben az üvegbe. A rendes csőrös poharuk nagy lyukú és nem szelepes, tehát a gyereknek kell beengednie a levegőt ivás közben, mint a rendes üdítős üvegbe. Ez nekünk nagyon bevált. 16 hónapos és a mai napig szívesen használja.
2011. aug. 13. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk tommiee tippee-s van, ez nem csepeg és szelepes is(engedi a levegőt): [link]
2011. aug. 13. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekünk Nuby van, nem csöpög, nem ömlik belőle a víz, ügyesen tud belőle inni a 9 hós fiam. Nagyon szeretem! Szilikonos a feltétje.
2011. aug. 13. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!