Te a lány vagy a fiú babákat szereted a jobban?
En egyiket sem szeretem jobban a masiknal.
Nagyobb korban viszont egy fiuval jobban eltudok jatszani mert kozelebb all hozzam valahogy a fius legozas ( urhajok, repulok epitese), meccano jatekok epitese, imadok forma 1-re jarni no letemre :), az Xbox-os jatekokban is jobban szeretem a fius verziokat mint a baba oltoztetoset, imadom a "clics activity" osszeepithetos helikoptereket meg vonatokat....
Nem szeretem a gyongyfuzest, a babazast, a muanyag konyahakat edenyekkel...
Ezeket csak azert irtam le, hogy ertheto legyen nem a nemmel van bajom hanem a fius dolgok kozelebb allnak hozzam. De egy kisbabat a neme miatt nem tudok jobban vagy kevesbe szeretni. Nekem kisfiam van de meg magzat koraban is a bennem fejlodo eletet szerettem es csodaltam, nem is erdekelt a neme. Nem is tudtam meg csak szuleskor. :)
Második válaszoló! Te épp az ellenkezőjét írtad annak, amit én akartam. :D :D :D
Hozzám meg inkább a lányos játékok állnak közelebb. A tesóm kisfiával addig tudtam jókat játszani, amíg baba volt. Amikor már focizni akart, meg autózni, akkor lefagyott az agyam, meghalt a fantáziám. Persze ettől még imádom őt. De valahogy fogalmam sincs, mit lehet csinálni egy fiúval. :)
Nekem lányom van, most 13 hónapos, és aggasztóan sokat érdeklődik a motorok és az autók iránt... :D
Emberek...itt most nem a saját gyerekeink szeretetéről van szó!!Én értem hogy a kérdező mit szeretne.
Na szóval..Én mindig is lányos voltam.Valahogy sokkal édesebbnek láttam a kislányokat, mint a fiúkat, fogalmam sincs miért.
Nekem egyébként kislányom van, de ha fiú született volna, akkor ugyan úgy szeretném...ez egyértelmű!!Sőt, most szeretnék egy kisfiút is. :)
Szerintem elég gáz ezt így kimondani. Van fiad? És ha lesz, akkor kevésbé fogod szeretni, mint a lányodat?
Persze, egy kislányt fel lehet szépen öltöztetni, meg nagyon szép frizurát lehet nekik csinálni, nagyon édesek tudnak lenni. De egy kisfiút attól még ugyanúgy lehet szeretni.
Nekem van lányom is, fiam is. Igen, a leányzó szoknyában megy oviba, reggel fél órát csinálom a haját. Igazi szépségkirálynő. De a fiamban meg pont az a jó, hogy 2 perc alatt felöltözünk, és ő úgy is nagyon csinos. És mind a kettő nagyon-nagyon igényli a szeretetet. Nem tudnék kivételezni egyikkel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!