Milyen extra dolgokat csinál a babád? Dicsekedjünk már egy kicsit.
Eddig nem írtam, most bepótolom. :)
Kisfiam 2 év 4 hónapos, nagyon jó a mozgása, hónapok óta mászókázik, futóbicajozik. A beszéd nem az erős oldala, de ebben is nagyon szépen fejlődött az utóbbi időben, a szókincse ugyan nem túl széles, de amiket tud, azokból már 3-4 szavas, gyakran nyelvtanilag is helyes mondatokat alkot. Nem szobatiszta még, de egyre ügyesebben bilizik. Csomó autómárkát felismer.
Kislányom 4,5 hónapos, egy hónapja forog, érdeklődve matat. Rá főleg a nyugalma miatt vagyok büszke, igazi jó kislány.
A legbüszkébb azonban akkor vagyok, amikor ők ketten összebújnak, a fiam puszilgatja a húgát, aki erre csodálattal néz rá. Nem is lehet ennél szebbet mutatni egy anyának.
Sziasztok! Nekem vasárnap lesz 5hónapos a kislányom! Négykézlábra áll,próbálkozik a mászással, kutyázik és ezzel halad is előre úgy, hogy lehuppan majd újra felegyenesedik, négy kézlábból kiül oldalra a kezén támaszkodva.Sokáig csücsül így.
Nagyon ügyesek a babák!Gratulálok büszke anyukák!:)) Szép estét!
4.5évesemre azért vagyok büszke, mert nagyon szépen választékosan beszél, már angolul is ért, mert jár angolra, nagyon jó kézügyessége van, sose hisztizik, sose éget le, kedves és irtó jó testvére a két kisöccsének.
2évesemre azért, mert iszonyú huncut, és hihetetlenül sokat tanul a bátyuskájától, aki tanítja őt minden okosságra. Nagyon jó mozgású, igazi kis tornászlegényke.
a félévesemre pedig azért, mert tejfelfehér hosszú hullámos haja van, amitől mindenki elolvad- és gyönyörű kék szeme, egy igazi szerelemgyerek, gyönyörűség. Nagyon jó alvó, és evő, egy igazi földre szállt kisangyal. :)))
Jó kérdés- legyünk büszkék a kisdrágáinkra. :))
Semmi értelme a lepontozásnak. Inkább gratulálni kéne, hogy ilyen ügyesek a kicsik. Büszkék is lehettek rájuk!!! És ha most én is le leszek pontozva, nagyon nem érdekel. Tetszik a kérdés.
Én nem pontozok le senkit, de egy kicsit irigykedek. :)
Az én fiam 7 hónapos múlt és le van maradva a mozgási fejlődésben. (Most nem részletezném, hogy miért.)
Viszont büszke vagyok rá, mert: nagyon jó baba, ritkán sír, nagyokat nevetünk. Négykézláb áll és hintázik, már 1x-1x a térdeit is megemeli és próbál haladni. Tolatni már nagyon jól tud. Utánoz mindenkit, mint egy kis majom. :) Kis rosszcsont. kilesi, hogy mikor veheti el a távkapcsolót, telefont stb. Minden érdekli.
4 hónapos kora óta eszik kanállal, egy-egy falatot már ő is tud enni vele. Sajnos még ülni nem tud, de kezd megerősödni a tartása.
Remélem, gyorsan utoléri a társait, addig is én büszke vagyok rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!