Milyen extra dolgokat csinál a babád? Dicsekedjünk már egy kicsit.
7 hónapos a kisfiam. Mikor picit rosszul érzem magam valami miatt, mindíg babusgat. :) Megsimogatja az arcom, odabújik, ad "puszit" (jóóó nagyra kinyitja a száját és felfalja az arcom, szám).
Vagy mikor valamit rosszalkodik (kiborít valamit pl.), mindíg odajön és nagy huncut mosollyal rám vigyorog és csak úgy csillog a szeme. Meg tudnám olyankor zabálni! :)
Sziasztok, szuper olvasni, hogy mennyi ügyes baba-büszke anyuka van itt!
A 2,5 éves fiamnál nagyon büszke vagyok arra, hogy már 5 hónapja szoba- és ágytiszta, miniovis és nagyon szereti, szépen beszél, szuper mozgása van és nagyon izmos, mivel már bicajozik (úgy jár oviba apával). És hogy mindig, mindig vigyorog.
A 11 hós lánykám egészen más, komoly és imádom, hogy nagyon-nagyon-nagyon meg kell dolgoznom, egy mosolyért. Már jár 2 hónapja kapaszkodás nélkül, de sokszor esik még el. Büszkeséggel tölt el, hogy anya nyakába bújva mindig megnyugszik. Imádja a latin zenét, ügyesen iszik egyedül itatóból, segít öltözni, 2 hónapja mutatja a "nem" a fejével és ha valami történik a bátyjával, pl elesik, akkor szalad és mondja, hogy "jajajajaj".
Tényleg nagyon jó kérdés:):):)
Én büszke vagyok a lányomra nagyon,aki 17 hónapos, ügyes,okos, szép, és mert az enyém:):):)
Nagyon sokat beszél,ős is megérteti már magát, ha éhes, pl, mindig kiabál,hogy EBÉÉÉDDD, és húzza az etetőszéket a helyére. Kb 50-60 szót használ ő is helyesen, és tudatosan, az állatokat felismeri, a legtöbbet utánozza is. Msot kezdtük rajzolgatni és gyurmázni nagyon élvezi.
Kedvenc meséje a Bogyó ás Babóca, és ha olyan szót hall,amit ismer,akkor modnja ő is,vagy amikor sír valaki a mesében,akkor kiabál,hogy sír:(:(:(,vagy amikor bogyó elesett,mondja h fáj:(:(Nagyon bújós,mindig osztogatja a puszikat, a pocakomra is,mert kismama vagyok, és mondja a tesónak, hogy pááá Zsóóó(pá Zsóka).
Az idős néniknek az utcában küldi a picit és kiabál nekik,hogy tók:):) Azaz csók...Öröm vele minden pillanat!!!!
Nagyon jó a kérdés..
Én arra vagyok most nagyon büszke 23 hós fiamnál,hogy már 3-4 szavas mondatokban beszél:
pl:
Luca felmászott a fára(Luca a cica)
Mama elmegy haza.
Apa megy dolgozni.
és hasonlók..
Jöhet a lepontozás
Én a legbüszkébb azért vagyok a kisfiamra, aki még csak 6,5 hónapos, hogy mindenkire mosolyog, állandóan füli ér a szája, rengeteget huncutkodik már most is. :)
- profin iszik pohárból
- támaszték nélkül meg ül pár másodpercig
- kapaszkodva áll
- az apukája tanítja oroszul és a csillárunkon pillangók lógnak és, ha megkérdezi, hogy gdye matel'ok, fel néz, meg, ha megkérdezzük hol van Jézus, akkor a falra néz, a keresztre. Apróság, de én úgy örülök neki, hogy ilyen kis fogékony.
Asszem ennyi, ha eszembe jut még valami, engedelmetekkel leírom!!!! :)))
Írjatok még!!! Nagyon aranyosakat írtatok!!! :) Pusssz mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!