Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen extra dolgokat csinál...

Milyen extra dolgokat csinál a babád? Dicsekedjünk már egy kicsit.

Figyelt kérdés
Nem nagyon van kinek elmondani, mert senkit nem érdekel. Ide írd le, ha nagyon büszke vagy a kis lurkóra, hogy milyen ügyi már :)
2012. ápr. 20. 23:15
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
10 hónapos a kisfiam. Amire nagyon büszke vagyok, hogy az uszodában karúszóval már egyedül lubickol, és imádja a vizet. (Heti 1* járunk úszni) Segít öltözésnél, kihúzza, bedugja a kezét, és ha mondom, hogy fel a kezekkel, akkor felemeli mind2-őt. Egyébként átlagos fejlődésű baba. Egy igazi kis rosszcsont, tele is van lila foltokkal. :)
2012. ápr. 21. 09:06
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam most 4 hónapos, így még sok mindennel nem büszkélkedhetünk, de amitől én el vagyok ájulva az az, hogy milyen ügyesen használja már régóta a kezét. 2-3 hete meg a cumijával játszik úgy, hogy beadom a szájába, rögtön kiveszi-beteszi-kiveszi-beteszi, persze közben elmozdul, de mégis addig forgatja, amíg újra bekerül a szájába :) Lehet ez nem nagy kunszt, de nincsenek babák a környezetemben, ezért nincs összehasonlítási alapom, de már rengeteg videónk van a produkcióról :)
2012. ápr. 21. 09:09
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

7 hónapos a kisfiam. Mikor picit rosszul érzem magam valami miatt, mindíg babusgat. :) Megsimogatja az arcom, odabújik, ad "puszit" (jóóó nagyra kinyitja a száját és felfalja az arcom, szám).

Vagy mikor valamit rosszalkodik (kiborít valamit pl.), mindíg odajön és nagy huncut mosollyal rám vigyorog és csak úgy csillog a szeme. Meg tudnám olyankor zabálni! :)

2012. ápr. 21. 09:20
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem dicsekvésképp írom, inkább csak vicces, 14hós lányomra rászólt a nagyi és a mutatóujjával mutatta hogy nem szabad, tudjátok, amikor mutatóujj van csak nyitva, többi zárva. Na azóta ha rászólunk, hogy NEM, jön-megy a gyerek és hadonászik a mutatóujjával hogy Nem,nem és vigyorog és persze megteszi amit nem lenne szabad.Szóval inkább fityiszként használja:-) ami extrát csinál esetleg, az kb 9-10hós kora óta nem énekelt, hogy lálá,hanem ha zenét hall, klaffog, a nyelvével csettint a szájpadlásán a ritmusra, pedagógus szerint ez nagyon korai. Amire büszke vagyok az az, hogy okos, értelmes,korának megfelelően fejlődik,összefüggéseiben lát dolgokat,szóval hogy minden rendben van, nem egy kis bamba gyerek.
2012. ápr. 21. 10:36
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 8-as válaszoló, megérkezett lepontozó barátunk, láthatod a hatását. :-))))
2012. ápr. 21. 11:04
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, szuper olvasni, hogy mennyi ügyes baba-büszke anyuka van itt!

A 2,5 éves fiamnál nagyon büszke vagyok arra, hogy már 5 hónapja szoba- és ágytiszta, miniovis és nagyon szereti, szépen beszél, szuper mozgása van és nagyon izmos, mivel már bicajozik (úgy jár oviba apával). És hogy mindig, mindig vigyorog.

A 11 hós lánykám egészen más, komoly és imádom, hogy nagyon-nagyon-nagyon meg kell dolgoznom, egy mosolyért. Már jár 2 hónapja kapaszkodás nélkül, de sokszor esik még el. Büszkeséggel tölt el, hogy anya nyakába bújva mindig megnyugszik. Imádja a latin zenét, ügyesen iszik egyedül itatóból, segít öltözni, 2 hónapja mutatja a "nem" a fejével és ha valami történik a bátyjával, pl elesik, akkor szalad és mondja, hogy "jajajajaj".

2012. ápr. 21. 11:33
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nagyon jó kérdés:):):)

Én büszke vagyok a lányomra nagyon,aki 17 hónapos, ügyes,okos, szép, és mert az enyém:):):)

Nagyon sokat beszél,ős is megérteti már magát, ha éhes, pl, mindig kiabál,hogy EBÉÉÉDDD, és húzza az etetőszéket a helyére. Kb 50-60 szót használ ő is helyesen, és tudatosan, az állatokat felismeri, a legtöbbet utánozza is. Msot kezdtük rajzolgatni és gyurmázni nagyon élvezi.

Kedvenc meséje a Bogyó ás Babóca, és ha olyan szót hall,amit ismer,akkor modnja ő is,vagy amikor sír valaki a mesében,akkor kiabál,hogy sír:(:(:(,vagy amikor bogyó elesett,mondja h fáj:(:(Nagyon bújós,mindig osztogatja a puszikat, a pocakomra is,mert kismama vagyok, és mondja a tesónak, hogy pááá Zsóóó(pá Zsóka).

Az idős néniknek az utcában küldi a picit és kiabál nekik,hogy tók:):) Azaz csók...Öröm vele minden pillanat!!!!

2012. ápr. 21. 13:10
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó a kérdés..

Én arra vagyok most nagyon büszke 23 hós fiamnál,hogy már 3-4 szavas mondatokban beszél:

pl:

Luca felmászott a fára(Luca a cica)

Mama elmegy haza.

Apa megy dolgozni.

és hasonlók..

Jöhet a lepontozás

2012. ápr. 21. 21:26
 19/37 A kérdező kommentje:
Ne féljetek már a pontozóktól, nehogy már hagyjuk, hogy el rontsák a kedvünket, meg az örömünket a gyerekeinkben!!!! :)
2012. ápr. 21. 22:29
 20/37 A kérdező kommentje:

Én a legbüszkébb azért vagyok a kisfiamra, aki még csak 6,5 hónapos, hogy mindenkire mosolyog, állandóan füli ér a szája, rengeteget huncutkodik már most is. :)

- profin iszik pohárból

- támaszték nélkül meg ül pár másodpercig

- kapaszkodva áll

- az apukája tanítja oroszul és a csillárunkon pillangók lógnak és, ha megkérdezi, hogy gdye matel'ok, fel néz, meg, ha megkérdezzük hol van Jézus, akkor a falra néz, a keresztre. Apróság, de én úgy örülök neki, hogy ilyen kis fogékony.

Asszem ennyi, ha eszembe jut még valami, engedelmetekkel leírom!!!! :)))

Írjatok még!!! Nagyon aranyosakat írtatok!!! :) Pusssz mindenkinek!

2012. ápr. 21. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!