Milyen extra dolgokat csinál a babád? Dicsekedjünk már egy kicsit.
Nagyon ügyes a babád, Kérdező, tényleg! Gratulálok hozzá!
a korababa anyuja
Köszi! Ari vagy! :)))))
Nincs is nem aranyos meg nem ügyes baba! Nem? Az a normális, ha minden anyuka el van ájulva a babájától. Nem lóverseny ez.
Háttt, nagyon sajnálom ezt a lepontozgatósdit, bár ne lenne! tegnap este szinte mindenki MÉG 100%-os volt, ma reggelre meg, lásd...hát nem bírtok magatokkal???? Hagyjátok már abba, olvasd el és ennyi, nem kérte senki, hogy minősítsétek a válaszokat!
Amúgy, mindenkinek szép, a gyermekével boldogan eltöltött vasárnapot!vasárnapot!!!!
Sziasztok:)
Akkor jövök én is...:)
1 éves a kislányom...
Vannak dolgok,amiket már régóta csinál,nagyon fejlett a "beszédkéssége" azt hiszem neki ez az erőssége:)
Énekel,lálázva...táncol,tapsol,hangokat utánoz.
Ha megkérdezek valamit,hol van rámutat vagy mondja és mutatja:)
Ha éhes ,mondja,hogy mammmam,ha szomjas mmutatja a ivós üvegét és ha tea van benne ,akkor mondja ,h teee.:)
Van,hogy nekem nyújtja az ennivalót és ,ahogy én szoktam neki csinálni, hmmmm (milyen finom),ő is nekem(olyan aranyos:)
Ha rosszat csinál,megfenyegetem a mutató ujjammal,ő vissza fenyeget,de úgy ,mintha kettőt mutatna,a hüvelyk ujját is kinyitja :))és mondja,ho nana! és azt is ,hogy dádá...ezt akkor mondja ha rászólok,hogy nem szabad...pedig még soha nem "dádáztam" meg :D
Megy a babakocsijához..és veszi a sapit...közli,hogy tátá!
Elköszön,h pápá ,puszit küld,integet :)
Porszivozza az orrát ha kell :) és mondja,hogy pssz,mikor hozom az orrprayt :)
Megmossa az arcát,pocakját ,puniját:) és a haját is,azt meg is fésüli:)
Csipcsip csókázik :)ezt már régóta,összerakja a kiskezét és és mozgatja fel-le :DD
Elzavarja a cicát,hogy sicc..ha ugat a kutyánk,mondja a nevét és utánozza,hogy vau-vau de van mérges kutya is az vavavavaavva (felhúzott orral):DDD
Segit öltözni már elég régóta,dugja a kiskezét,lábát,fejét:)
"Megszeret" és megpuszil minket,a plüsseit...mindent és moindenkit,kit szeret:)
Utánozza a szelet...:)annyi minden van még...
Már több hónapja megtanult letolatni az ágyról...nagyon kis ügyes:)...
Hát ennyi mert mennem kell...:)
Minden jót Lányok!!!
Nem tudom, hogy ez mennyire nagy szám egy 18 hónapos fiútól, de azért leírom, mert én nagyon büszke vagyok rá! :)
Ha valahova bemegyünk (bolt, posta, orvosi rendelő, stb)és én köszönök, ő is rögtön integet. Ha eljövünk ugyanezekről a helyekről, ismét integet, pá-pát mond és még puszit is dob. Már jó ideje, nem kell kérnem, hogy köszönjön.
Egyedül lépcsőzik le és fel is, 4-5 fokot.
Múltkor dobozos-szívószálas gyümölcslevet ivott, amikor kiürült, elballagott a kukához és kidobta. Egyébként, ha szemetet talál, vagy valamiről azt gondolja, hogy szemét, azt rögtön kidobja. :)
Aztán riszt evett lepotyogott, elszaladt a kis seprűért és lapátért és felsöpörte. Ha egyszer lát tőlünk valamit, azt megjegyzi és legközelebb Ő is csinálja.De büszke vagyok arra is, hogy nagyon barátságos, érdeklődő.
15 hónaposan betalált az összes formával a formabedobóba, kirakósozott, gyöngyöt fűzött. Ezeket persze most is szereti. Rajzolni is imád, már 11 hónapos kora óta. 1 évesen már rúgta és dobta a labdát, leguggolt.
A mozgásfejlődésben nagyon gyorsan halad, viszont nem nagyon beszél. De én arra is büszke vagyok, hogy mindent tökéletesen elmutogat. :))
11.10-es vagyok
Kedves utánam Hsz!
Szerintem nagyon ügyes a kisfiad..ahogy olvastam ,őszintén csak ámulok:)
MIlyen fucsa,hogy az én lányom épp mozgásban nincs annyira "előre":)
De őszintén gratulálok az ügyes kisfiadhoz és persze a többiekéhez is:)
Legyen szép a napotok!!!
Kedves 11:10-es!
Én pedig a Te kislányodon ámultam! :) Nagyon ügyes, okos babád van!
Meg mindenkinek aki itt írt!
Valaki egyszer azt mondta, hogy minden gyerek zseni, egészen 6 éves koráig (asszem 6-ot mondott). Közben és utána a szülőn múlik, hogy mit hoz ki belőle.
Én ez alapján próbálom nevelni a kisfiamat. Soha semmiben nem gátolom, a háttérből támogatom. Most is és később is figyelni fogom az igényeit, erősséget, gyengeségeit. De gondolom értitek miről beszélek kedves Anyukák! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!