Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen extra dolgokat csinál...

Milyen extra dolgokat csinál a babád? Dicsekedjünk már egy kicsit.

Figyelt kérdés
Nem nagyon van kinek elmondani, mert senkit nem érdekel. Ide írd le, ha nagyon büszke vagy a kis lurkóra, hogy milyen ügyi már :)
2012. ápr. 20. 23:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ügyes a babád, Kérdező, tényleg! Gratulálok hozzá!

a korababa anyuja

2012. ápr. 21. 22:52
 22/37 A kérdező kommentje:

Köszi! Ari vagy! :)))))

Nincs is nem aranyos meg nem ügyes baba! Nem? Az a normális, ha minden anyuka el van ájulva a babájától. Nem lóverseny ez.

2012. ápr. 21. 23:11
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen kérdező, ezt felejti el sok anyuka, hogy ez nem lóverseny egy gyerek fejlődését nem lehet versenyeztetni! Nekem egy barátságom ezért ment tönkre! Anyuka nem bírta elviselni hogy az amúgy koraszülött babuja nem egyszerre csinálta a lányommal ugyanazokat a dolgokat (felülés, fogzás, állás) Születés szerint két hét van köztük de amúgy 3 hónapnak kellett volna lenni ennek ellenére is gyönyörűen fejlődött a kicsi de ő nem ezt akarta látni... :( Na mindegy, hiányoznak de nekik is jobb igy! Lepontozás...... Na most komolyan, abban a kommentben hogy segít öltözni a lányom mi a NEM hasznos??????? Írja ide légyszives aki pirosat nyomot! Komolyan írd nekem ide mi volt ebbe a nem jó! Tudom nincs arc se név de vállad magad!!!! Az irigység a legrosszabb méreg, és ha babád van őt is sajnálom :( Mindenkinek amúgy gratula, és hát kérdező... dicsekedjél csak nyugodtan 6,5 hónaposan nem minden baba ilyen kis értelmes :)
2012. ápr. 22. 02:36
 24/37 A kérdező kommentje:

Háttt, nagyon sajnálom ezt a lepontozgatósdit, bár ne lenne! tegnap este szinte mindenki MÉG 100%-os volt, ma reggelre meg, lásd...hát nem bírtok magatokkal???? Hagyjátok már abba, olvasd el és ennyi, nem kérte senki, hogy minősítsétek a válaszokat!

Amúgy, mindenkinek szép, a gyermekével boldogan eltöltött vasárnapot!vasárnapot!!!!

2012. ápr. 22. 08:45
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon büszke vagyok a kisfiamra, pedig még nem beszél tisztán. Valószínűleg fejlesztésre kell majd járnunk miatta, de ez tudom, csak annyit jelent, hogy nem a nagykönyv szerint fejlődik. Ettől még egy gyönyörű és értelmes gyermek. Szeretem mindenért, ami Ő. Úgy ahogyan van. Hisztisen, konokul, selypítősen, dacolva és bepisilve. Malackodva és verekedve, mindenhogyan ő a legszebb kicsi ember a szememben. A fiam.
2012. ápr. 23. 10:00
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok:)

Akkor jövök én is...:)

1 éves a kislányom...

Vannak dolgok,amiket már régóta csinál,nagyon fejlett a "beszédkéssége" azt hiszem neki ez az erőssége:)

Énekel,lálázva...táncol,tapsol,hangokat utánoz.

Ha megkérdezek valamit,hol van rámutat vagy mondja és mutatja:)

Ha éhes ,mondja,hogy mammmam,ha szomjas mmutatja a ivós üvegét és ha tea van benne ,akkor mondja ,h teee.:)

Van,hogy nekem nyújtja az ennivalót és ,ahogy én szoktam neki csinálni, hmmmm (milyen finom),ő is nekem(olyan aranyos:)

Ha rosszat csinál,megfenyegetem a mutató ujjammal,ő vissza fenyeget,de úgy ,mintha kettőt mutatna,a hüvelyk ujját is kinyitja :))és mondja,ho nana! és azt is ,hogy dádá...ezt akkor mondja ha rászólok,hogy nem szabad...pedig még soha nem "dádáztam" meg :D

Megy a babakocsijához..és veszi a sapit...közli,hogy tátá!

Elköszön,h pápá ,puszit küld,integet :)

Porszivozza az orrát ha kell :) és mondja,hogy pssz,mikor hozom az orrprayt :)

Megmossa az arcát,pocakját ,puniját:) és a haját is,azt meg is fésüli:)

Csipcsip csókázik :)ezt már régóta,összerakja a kiskezét és és mozgatja fel-le :DD

Elzavarja a cicát,hogy sicc..ha ugat a kutyánk,mondja a nevét és utánozza,hogy vau-vau de van mérges kutya is az vavavavaavva (felhúzott orral):DDD

Segit öltözni már elég régóta,dugja a kiskezét,lábát,fejét:)

"Megszeret" és megpuszil minket,a plüsseit...mindent és moindenkit,kit szeret:)

Utánozza a szelet...:)annyi minden van még...

Már több hónapja megtanult letolatni az ágyról...nagyon kis ügyes:)...

Hát ennyi mert mennem kell...:)

Minden jót Lányok!!!

2012. ápr. 23. 11:10
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy ez mennyire nagy szám egy 18 hónapos fiútól, de azért leírom, mert én nagyon büszke vagyok rá! :)

Ha valahova bemegyünk (bolt, posta, orvosi rendelő, stb)és én köszönök, ő is rögtön integet. Ha eljövünk ugyanezekről a helyekről, ismét integet, pá-pát mond és még puszit is dob. Már jó ideje, nem kell kérnem, hogy köszönjön.

Egyedül lépcsőzik le és fel is, 4-5 fokot.

Múltkor dobozos-szívószálas gyümölcslevet ivott, amikor kiürült, elballagott a kukához és kidobta. Egyébként, ha szemetet talál, vagy valamiről azt gondolja, hogy szemét, azt rögtön kidobja. :)

Aztán riszt evett lepotyogott, elszaladt a kis seprűért és lapátért és felsöpörte. Ha egyszer lát tőlünk valamit, azt megjegyzi és legközelebb Ő is csinálja.De büszke vagyok arra is, hogy nagyon barátságos, érdeklődő.

15 hónaposan betalált az összes formával a formabedobóba, kirakósozott, gyöngyöt fűzött. Ezeket persze most is szereti. Rajzolni is imád, már 11 hónapos kora óta. 1 évesen már rúgta és dobta a labdát, leguggolt.

A mozgásfejlődésben nagyon gyorsan halad, viszont nem nagyon beszél. De én arra is büszke vagyok, hogy mindent tökéletesen elmutogat. :))

2012. ápr. 23. 13:16
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

11.10-es vagyok

Kedves utánam Hsz!

Szerintem nagyon ügyes a kisfiad..ahogy olvastam ,őszintén csak ámulok:)

MIlyen fucsa,hogy az én lányom épp mozgásban nincs annyira "előre":)

De őszintén gratulálok az ügyes kisfiadhoz és persze a többiekéhez is:)

Legyen szép a napotok!!!

2012. ápr. 23. 13:57
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 11:10-es!

Én pedig a Te kislányodon ámultam! :) Nagyon ügyes, okos babád van!

Meg mindenkinek aki itt írt!

Valaki egyszer azt mondta, hogy minden gyerek zseni, egészen 6 éves koráig (asszem 6-ot mondott). Közben és utána a szülőn múlik, hogy mit hoz ki belőle.

Én ez alapján próbálom nevelni a kisfiamat. Soha semmiben nem gátolom, a háttérből támogatom. Most is és később is figyelni fogom az igényeit, erősséget, gyengeségeit. De gondolom értitek miről beszélek kedves Anyukák! :)))

2012. ápr. 24. 12:36
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
27-es voltam. Ez lemaradt. :)
2012. ápr. 24. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!