Extra nyugis, éjszakát 6 hetes korától végigalvó kisfiam mostanában éjjel min.10x élesen felsír, mitől lehet?
Odaszokik simán lehet, ezt neked kell eldönteni. Èn nem tudok és nem is akartam soha a gyerekkel egyágyban aludni, így ha baja is volt, akkor a gyerekszobában aludtam mellette, és bedugtam a kezemete, vagy ott álltam akár 1 órát is és simogattam.
mitöl sír fel?
ezer oka lehet. lehet hogy a foga, de lehet a nagy mozgások miatt, aztán pl a csipö növekedése konrétan fájdalmat okozhat. de lehet álmodik.
mivel mellettetek is felsír így én nem látom sok értelmét hogy az ágyatokba szoktasd, és nem tenném, de a te éltetek te döntsd el.
ez ami most van a sírán átmentei, de az ágybaszokás "örökös" lehet.
Ahogy itt olvasgatom, nagyon sok baba odaszokik, ha magad mellé veszed, az én fiam kirívó eset ezek szerint, ugyanis 9 hónapos koráig mellettem aludt (apa állandó éjszakás) aztán 2 nap alatt vissza szokott a saját ágyába(akkor kapott új ágyat).
Miért sír? Lehet attól, hogy csinált valami új dolgot (elkezdett mászni pl.) a mozgás fejlődés okozhat ilyeneket, de én inkább a fogacskára tippelnék.
Odaszokik úristen!!!!!
És ÖRÖKKÉ ott fog aludni, vigyázz!!!
Édes istenem…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!