Most fogom beváltani a felicitas ingyenes babacsomag kupont, amit 6-12 hóig lehet átvenni. Mik vannak a csomagban? Mostanában vett át valaki ilyet?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 17:46
1/8 anonim válasza:
Én majdnem elfelejtettem, de jó, hogy írod! Amúgy abban a kis füzetben, amiből kitöltötted ezt a kupont van egy fotó a csomag tartalmáról, krém minta, sampon minta, kézkrém, fürdető ilyesmi, ha jól emlékszem. Hintőpor és szappan kicsiben, talán.
2/8 A kérdező kommentje:
köszike, de a kép alá az van irva hogy illusztráció, ami nem a valóság. de azért kösz, és jó hogy eszedbe juttattam.
2012. febr. 1. 18:02
3/8 anonim válasza:
Én pár napja vettem át, a "szokásos" kis minták vannak benne, sudocream minta, tejpép minta, anyák lapja, baba magazin, cseperedők tanácsadója (felicitas könyv 4.), neogranormon törlőkendő, johnsons fürdető, nestlé kanál... azt hiszem nagyjából ennyi...
4/8 anonim válasza:
Bocsi az offért, de hol kaphatok ilyet?
5/8 A kérdező kommentje:
mármint kupont hol kaphatsz?
vagy csomagot?
2012. febr. 1. 18:15
6/8 anonim válasza:
Védőnő adott egy kis füzetet amikor átvetted a kezdő csomagodat. Abban kell kitölteni a kupont és bevinni a felicitas bababoltba, ha jól tudom a 3. trimeszterben lehet.
7/8 A kérdező kommentje:
hát eddig még csak egy választ kaptam hogy mi van benne ,ezek szerint nem sok minden.köszi a választ
2012. febr. 1. 18:24
8/8 anonim válasza:
hát ha tudni akarod csak hülyeségek papirok egy sudocream minta meg egy tejpép minta de nagyon pocsék még a babád se fogja megenni!!!! más nincs benne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!