Van itt rajtam kivül olyan Anyuka, akit mostanában elhagyott a férje?
Arra lennék kiváncsi, hogy ki hogy épitette fel az új életét? Illetve hogy Ti még reménykedtek, hogy visszajön Apuka esze, és visszajön a családjához? Visszafogadnátok? (Természetesen a gyerek születése utáni apróbb konfliktusoktól sokallt be, majd talált magának egy "lelki társat".
2 hónapja költözött el tőlem és a most 11hónapos kislányától, most kezd velünk újra kedves lenni, de még nem lépett vissza. Másnak tapasztalata?
(Amúgy nagyon szerettük egymást, csak hát most ez a szitu:-( no comment..
Köszönöm, ha megosztjátok tapasztalataitokat!
Amikor az öcsém született, apa elköltözött egy másik nőhöz, fiatal volt a gyerekvállaláshoz (25 ill 28), nem élte ki magát szerintem, de ez tabutéma nálunk. Aztán nem tudom hogyan, de anya visszafogadta, azóta is együtt vannak, ezt a közjátékot leszámítva 37éve. Tehát anyum reménykedett és visszafogadta, de ebben benne volt, h apa sem kalandozott többet. Ha ez megtörténne velem, visszafogadnám, EGYSZER. És nem adnám könnyen a szeretetem, ez biztos. Vezekelne érte nagyon sokáig. Nem egy kicsapongó, szemét emberről beszélek, hanem egy jóról, aki megingott, megbánta és látnám rajta a változást, az akarást, a segítőkészséget. Fogadkozni bárki tud, a tettek bizonyítanak.
Sok kitartást és erőt neked! Egy szintén 11hós kislány anyukája
7 éves voltam, mikor a szüleim elváltak, 10, mikor újra összeházasodtak. :)
A közte lévő 7 évben meg "randizgattak". :)
Remélem hamar megjön az esze a férjednek. Barátnőmet ikrekkel hagyta ott a férje, kb fél év múlva vissza ment volna, de a barátnőm nem kért belőle.
Hát én sem adnám olcsón a szeretetem az biztos.
Kitartást Neked!
A mi helyzetünk nagyon hasonló és mégis teljesen más.
Az én férjem meghalt... így a kérdésnek csak arra a részére tudok válaszolni, hogy hogyan építjük fel az új életünket.
Én újra elkezdtem dolgozni, itthonról. A szüleimnél lakunk, így ők nagyon sokat segítenek.
Igyekszünk a kislányommal minél többet együtt lenni, és sokat játszani együtt. Ugyanakkor persze nagyon fontosnak tartom, hogy ne kényeztessem el a történtek ellenére, hanem teljesen egészséges módon neveljem.
(És hát igen, visszafogadnám, ha visszajöhetne. Bármit megtennék ezért....)
én nem bocsátanék meg neki, azért mert vannak problémák még nem kell rögtön lelépni!
nekem is vannak gondjaim a párommal, de itt én vagyok az aki lépe, csak még nem szántam el magam.7 hós baba anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!