Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt rajtam kivül olyan...

Van itt rajtam kivül olyan Anyuka, akit mostanában elhagyott a férje?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi, hogy ki hogy épitette fel az új életét? Illetve hogy Ti még reménykedtek, hogy visszajön Apuka esze, és visszajön a családjához? Visszafogadnátok? (Természetesen a gyerek születése utáni apróbb konfliktusoktól sokallt be, majd talált magának egy "lelki társat".

2 hónapja költözött el tőlem és a most 11hónapos kislányától, most kezd velünk újra kedves lenni, de még nem lépett vissza. Másnak tapasztalata?

(Amúgy nagyon szerettük egymást, csak hát most ez a szitu:-( no comment..

Köszönöm, ha megosztjátok tapasztalataitokat!

2012. jan. 15. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Amikor az öcsém született, apa elköltözött egy másik nőhöz, fiatal volt a gyerekvállaláshoz (25 ill 28), nem élte ki magát szerintem, de ez tabutéma nálunk. Aztán nem tudom hogyan, de anya visszafogadta, azóta is együtt vannak, ezt a közjátékot leszámítva 37éve. Tehát anyum reménykedett és visszafogadta, de ebben benne volt, h apa sem kalandozott többet. Ha ez megtörténne velem, visszafogadnám, EGYSZER. És nem adnám könnyen a szeretetem, ez biztos. Vezekelne érte nagyon sokáig. Nem egy kicsapongó, szemét emberről beszélek, hanem egy jóról, aki megingott, megbánta és látnám rajta a változást, az akarást, a segítőkészséget. Fogadkozni bárki tud, a tettek bizonyítanak.

Sok kitartást és erőt neked! Egy szintén 11hós kislány anyukája

2012. jan. 15. 20:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a történetet, pont ilyeneket várnék még, hogy lássam, kinél hogy alakultak a dolgok. Én is úgy gondolom, hogy nagyon sokat kéne tennie, hogy megbocsássak!
2012. jan. 15. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

7 éves voltam, mikor a szüleim elváltak, 10, mikor újra összeházasodtak. :)

A közte lévő 7 évben meg "randizgattak". :)

Remélem hamar megjön az esze a férjednek. Barátnőmet ikrekkel hagyta ott a férje, kb fél év múlva vissza ment volna, de a barátnőm nem kért belőle.

Hát én sem adnám olcsón a szeretetem az biztos.

Kitartást Neked!

2012. jan. 15. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
11%
utolsó nem akarok kukacoskodni,de ha hét voltál,amikor elváltak,10 amikor összeházasodtak,akkor a közte lévő 7 évben hogy randiztak,amikor csak három év van közte?
2012. jan. 15. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A mi helyzetünk nagyon hasonló és mégis teljesen más.

Az én férjem meghalt... így a kérdésnek csak arra a részére tudok válaszolni, hogy hogyan építjük fel az új életünket.

Én újra elkezdtem dolgozni, itthonról. A szüleimnél lakunk, így ők nagyon sokat segítenek.

Igyekszünk a kislányommal minél többet együtt lenni, és sokat játszani együtt. Ugyanakkor persze nagyon fontosnak tartom, hogy ne kényeztessem el a történtek ellenére, hanem teljesen egészséges módon neveljem.

(És hát igen, visszafogadnám, ha visszajöhetne. Bármit megtennék ezért....)

2012. jan. 15. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
3-at akartam írni, csak a lányom is segíteni akart a gépelésben, és a mondat végével kezdtem az elején.
2012. jan. 15. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:

én nem bocsátanék meg neki, azért mert vannak problémák még nem kell rögtön lelépni!

nekem is vannak gondjaim a párommal, de itt én vagyok az aki lépe, csak még nem szántam el magam.7 hós baba anyukája.

2012. febr. 1. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!