Mi a baj velem? Miért nem tudok "normális" anyuka lenni?
Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy van egy 12 hónapos gyerekem aki a mindenem,az életem értelme,a legjobb dolog,DE...úgy érzem nem elégít ki csak ez ami most van a gyerekem,a háztartás,a főzés.Hiányzik a pörgés,a munka,az emberek,hiányzik az,hogy reggel elinduljak itthonról,hogy kicsit magam legyek,és megvallom talán még az apróbb flörtök is hiányoznak amiket nap mint nap kaptam a munkahelyemen.Mindezek mellett pedig lelkiismeret furdalásom van,de nem tudok mégsem mit tenni.2012. ápr. 20. 13:31
11/11 anonim válasza:
Itt egy nagyon tanulságos kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Én pont ugyanígy éreztem mint Te és mint a fenti kérdező de 1 éves kora után fordult a kocka.Egyszerűen élvezek vele minden percet és semmi kedvem visszamenni dolgozni pedig jövőhónapban esedékes mert 2 éves lesz a fiam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!