Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ilyen gyenge 10hós...

Miért ilyen gyenge 10hós babámnak az immunrendszere? Kétségbe vagyok esve

Figyelt kérdés

kb nem túlzással de 2-3 hetente beteg.most megint láz-hasmenés...előtte láz,takony,köhögés :(

mit tehetnék?

2012. ápr. 19. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Kb. semmit. A húgomnak 2 kisgyereke van, totál ugyanez a helyzet, egymásnak adogatják, egyfolytában betegek. Mi is ilyenek voltunk kiskorunkban, szerintem az én gyerekeim is ilyenek lesznek sajnos. Az immunrendszer erőssége nagyrészt örökletes. Táplálkozással lehet befolyásolni (bár azt inkább már nagyobb korban, nem 10 hónaposan), de saját magának kell megerősödni.

Egyet ne csinálj: ne tömd tele ilyen-olyan májkárosító vitaminokkal. Próbáld természetes formában adni neki, pl. több gyümölcs.

2012. ápr. 19. 10:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát én ilyen esetben vitamin párti vagyok, de csak természetes alapanyagokból készülő vitaminok (nem gyógyszertári hanem pl. biobolti és ott is odafigyelve miből van). Az én kislányom kap vitamint (nem állandóan hanem néha kúraszerűen), és folyadékpótlásnak igyekszem minél többet csipkebogyó teát adni neki (hideg vízben egy egész éjszakát áztatva a csipkebogyóhúst) mert így sok benne a C-vitamin és az antioxidánsok és teljesen természetes.

És hát persze minél több gyümölcs, ha lehet mindig szezonális gyümik. De sajnos ez tényleg alkati kérdés, én kicsinek nagyon beteges voltam, öcsém pedig szinte egyáltalán nem (remélem ebben kislányom nem rám fog hasonlítani).

2012. ápr. 19. 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Kislányom Cebion C vitamint szed és még csak 1x volt beteg.

Mit mond az orvos? Nem ad valamilyen immunerositot?

2012. ápr. 19. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:

3. vagyok

15 hos a lányom

2012. ápr. 19. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
en babam is ilyen,6 honapos :( en magamat hibaztatom 6 hetes koraig tudtam csak szoptatni...nem akarok senkiben buntudatot kelteni,nem azert irtam,en is varom a valaszokat
2012. ápr. 19. 11:57
 6/7 anonim ***** válasza:

10 hónapos lányom folyamatosan beteg. 1,5 hét betegség havonta, most gyógyult ki az arcüreggyulladásból

Béres cseppet kapott, mellette Cebiont, kapta a multi kidet is. Egyik sem volt jó. Azt mondta a patikában a gyógyszerész, hogy tök felesleges adni, mert a vírus ellen egyik sem véd.

2012. ápr. 19. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Az 5. válaszolónak üzenem, hogy a betegség nem minden esetben függ össze hogy szoptattad e a babád vagy tápszeres volt. Pl sógoroméknál mind a 2 gyerek anyatejes volt, de iszonyú sokat betegek...
2012. ápr. 19. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!