Miért nem akar hízni a kislányom? Már kétségbe vagyok esve, hogy én csinálok valamit rosszul?
7 hónapos.
Reggel szopik, délelőtt gyümölcs, ebédre főzelék és kap még utána cicit mert nem fogadja el a vizet, uzsonnára tejpép és lefekvés előtt még cici.
5. és 6. hónap között 270 grammot, a 6. és 7. hónap között pedig csak 150 grammot hízott.
Én csinálok valamit rosszul???
Le merem fogadni, hogy hosszra nőtt a lányod és sokat nyüzsög. Stimm? Én is így jártam. 2 hónapig stagnált a gyerek súlya. Az orvos megnézte, nincs vele semmi baj, csak nem a hízásra összpontosul az energia. Fontos, hogy milyen a kedve, bőrszíne, mennyit kakil, stb. Ha ezek rendben vannak, nagy baj nem lehet.
A biztonság kedvéért azért kérdezd meg a védőnődet vagy a gyerekorvost. Lehet más oka is.
3750 grammal született.
5 hónaposan 8200
6 hónaposan 8470
7 hónaposan 8620 gramm.
Biztosan nőtt, de azt nem szokták mérni. A doktornő azt mondta, hogy kevés a hízása, de mivel nagy baba elnézi neki. Mostanában indult be a mozgásfejlődése, forog hasra, hátra és hátrafelé tolat.
Előző!
Az én lányom is két évesen kb. 10 kg. Amúgy jókedvű ,nagyon mozgékony kislány.Remélem megnyugtattuk egymást:-)Az én környezetemben csak dundi babák és gyerekek vannak, már szinte szégyellem a vékonyságát:-((
Kérdező, én nagyon örülnék annak a 8 kg-nak ilyen idősen:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!