Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem akar hízni a kislány...

Miért nem akar hízni a kislányom? Már kétségbe vagyok esve, hogy én csinálok valamit rosszul?

Figyelt kérdés

7 hónapos.

Reggel szopik, délelőtt gyümölcs, ebédre főzelék és kap még utána cicit mert nem fogadja el a vizet, uzsonnára tejpép és lefekvés előtt még cici.

5. és 6. hónap között 270 grammot, a 6. és 7. hónap között pedig csak 150 grammot hízott.

Én csinálok valamit rosszul???

2011. nov. 30. 10:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Mekkora súllyal született, most milyen tömegű?
2011. nov. 30. 10:54
 2/10 anonim ***** válasza:

Le merem fogadni, hogy hosszra nőtt a lányod és sokat nyüzsög. Stimm? Én is így jártam. 2 hónapig stagnált a gyerek súlya. Az orvos megnézte, nincs vele semmi baj, csak nem a hízásra összpontosul az energia. Fontos, hogy milyen a kedve, bőrszíne, mennyit kakil, stb. Ha ezek rendben vannak, nagy baj nem lehet.

A biztonság kedvéért azért kérdezd meg a védőnődet vagy a gyerekorvost. Lehet más oka is.

2011. nov. 30. 10:56
 3/10 A kérdező kommentje:

3750 grammal született.

5 hónaposan 8200

6 hónaposan 8470

7 hónaposan 8620 gramm.

Biztosan nőtt, de azt nem szokták mérni. A doktornő azt mondta, hogy kevés a hízása, de mivel nagy baba elnézi neki. Mostanában indult be a mozgásfejlődése, forog hasra, hátra és hátrafelé tolat.

2011. nov. 30. 11:16
 4/10 A kérdező kommentje:
A kedélye jó, sokat nevet, vidám, eszik, alszik, fogzik. Kakilni naponta többször kakil keveset.
2011. nov. 30. 11:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálunk szinte ugyanígy volt, kb ebben az időszakban. Gyerekorvos megvizsgálta, mindent rendben talált.Végül is hízott, csak nem sokat, és az a lényeg, hogy nem fogyott. Egyébként is minden rendben volt vele, fejlődése, közérzete normális volt, ezért azt mondta az orvos, nincs baj.Később már többett hízott havonta, most 14 hósan 10 kg. Teljesen egészséges, ügyes, aktív. Ha nálatok is így van(orvos nem talált gondot, és egyébként minden okés nála) akkor nem kell emiatt aggódnod, szerintem.
2011. nov. 30. 11:21
 6/10 anonim ***** válasza:
11.21. vagyok. Bocs, elírtam, 12 kg.
2011. nov. 30. 11:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg csak erről van szó. :(
2011. nov. 30. 12:04
 8/10 anonim ***** válasza:
ha megnyugtat,az én fiam 3150 grammal született és 1 évesen volt 8 kiló.most 2 éves,10 kiló körül van a súlya.
2011. nov. 30. 12:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Előző!

Az én lányom is két évesen kb. 10 kg. Amúgy jókedvű ,nagyon mozgékony kislány.Remélem megnyugtattuk egymást:-)Az én környezetemben csak dundi babák és gyerekek vannak, már szinte szégyellem a vékonyságát:-((

Kérdező, én nagyon örülnék annak a 8 kg-nak ilyen idősen:-)))

2011. nov. 30. 13:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem is a kilóival van gondom, hanem a hízásával. Eddig sokat hízott, mióta hozzátáplálok neki szinte leállt a hízása. Aggódom, nincs-e valami betegség ennek a hátterében.
2011. nov. 30. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!