Vagytok még itt? Kétségbe vagyok esve!
Éjjel bekukkantanék a rucija alá, hogy jönnek-e még ki rajta.Ne öltöztesd túl, mert a meleg jobban kihozza az allergiás bőrproblémákat.
1 cm azért nem volt nagy darab.Nagyon ne aggódj!
Mennyi idős?
Nyugodj meg! Mennyi idős a kisfiad? Lehet érzékenység is, de mástól is lehet az a pirosodás. Ha a komolyabb allergiás reakciótól tartasz, az már előjött volna. Holnap megemlíteném a gyerekorvosnak, csakhogy megnyugodj. Az én kislányom a mogyorótól lett tele pöttyökkel. Adtam neki újra, fokozatosan egy kis idő múlva, és már nem reagált rá kiütéssel. Szóval, ne idegeskedj! Nézz rá azért éjszaka néha, de biztos, hogy nem lesz semmi baj. Holnapra a pirosság is el fog múlni! Amúgy meg jól tetted, hogy babakekszet adtál neki. A legtöbben erre sem figyeltek volna.:-)
Írj majd reggel, hogy vagytok!
Harmadik babát váró kismama
Én mindenkinek zöld kezet küldtem. A Te válaszod is hasznos volt számomra!
Köszi a tippeket, remélem, hogy akkor nem lesz baj! :) Azért persze éjjel figyelgetem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!