Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vagytok még itt? Kétségbe...

Vagytok még itt? Kétségbe vagyok esve!

Figyelt kérdés
Adtam ma 20 körül a fiamnak babakekszet (ma kapott először, muszáj volt adnom neki, mert a sima kekszet kinézte a számból, hét gondoltam, adok neki) Kb 1 cm-nyi részt szopogatott el belőle. Most 22 óra körül megjelent pár piros folt az arcán, de máshol nem látok, és csak a kis pufijain. Lehet, hogy allergiás? Mire figyeljek?
2011. dec. 12. 22:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a melegtől? Ha most kapott először, a keksztől is lehet. Holnap nappal adj neki egy darabot, hagyd hogy megegye és utána figyeld, hogy lesznek e rajta foltok. Ha igen, akkor minden bizonnyal glutén allergiás.
2011. dec. 12. 22:28
 2/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam a melegre, de normális hőfok van, amennyi lenni szokott. És ha allergiás (remélem nem) akkor azt még kinövi?
2011. dec. 12. 22:29
 3/15 anonim ***** válasza:
Akkor sem lenne semmi baja,ha rendes kekszet adtál volna neki,főleg nem ilyen kevéstől. A pöttyök lehetnek attól is,hogy melege van. Okosabb,ha reggelig nem figyelsz semmire,hanem hagyod,hogy aludjon és persze te is aludj.
2011. dec. 12. 22:29
 4/15 anonim ***** válasza:

Éjjel bekukkantanék a rucija alá, hogy jönnek-e még ki rajta.Ne öltöztesd túl, mert a meleg jobban kihozza az allergiás bőrproblémákat.

1 cm azért nem volt nagy darab.Nagyon ne aggódj!

Mennyi idős?

2011. dec. 12. 22:32
 5/15 A kérdező kommentje:
6 hónapos. Igyekszem nem idegeskedni, csak sajna paramami vagyok. :) Csak az arcán vannak pöttyök, kb 10-10 darab oldalanként, és egyenlőre több nem jött ki neki.
2011. dec. 12. 22:35
 6/15 A kérdező kommentje:
Ja, és teljesen úgy néz ki, mint a melegtől kijövő pöttyök.
2011. dec. 12. 22:36
 7/15 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg! Mennyi idős a kisfiad? Lehet érzékenység is, de mástól is lehet az a pirosodás. Ha a komolyabb allergiás reakciótól tartasz, az már előjött volna. Holnap megemlíteném a gyerekorvosnak, csakhogy megnyugodj. Az én kislányom a mogyorótól lett tele pöttyökkel. Adtam neki újra, fokozatosan egy kis idő múlva, és már nem reagált rá kiütéssel. Szóval, ne idegeskedj! Nézz rá azért éjszaka néha, de biztos, hogy nem lesz semmi baj. Holnapra a pirosság is el fog múlni! Amúgy meg jól tetted, hogy babakekszet adtál neki. A legtöbben erre sem figyeltek volna.:-)

Írj majd reggel, hogy vagytok!

Harmadik babát váró kismama

2011. dec. 12. 22:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha a pocakon, pelus alatt nincsenek, akkor nincs gond.
2011. dec. 12. 22:38
 9/15 anonim ***** válasza:
Mégis mi a francért kellett a kedves elit mamiknak lepontozni amikor ugyanazt írtam, amit ti?! Eléggé szánalmas..
2011. dec. 12. 22:40
 10/15 A kérdező kommentje:

Én mindenkinek zöld kezet küldtem. A Te válaszod is hasznos volt számomra!

Köszi a tippeket, remélem, hogy akkor nem lesz baj! :) Azért persze éjjel figyelgetem!

2011. dec. 12. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!