Vagytok még itt? Kétségbe vagyok esve!
Figyelt kérdés
Adtam ma 20 körül a fiamnak babakekszet (ma kapott először, muszáj volt adnom neki, mert a sima kekszet kinézte a számból, hét gondoltam, adok neki) Kb 1 cm-nyi részt szopogatott el belőle. Most 22 óra körül megjelent pár piros folt az arcán, de máshol nem látok, és csak a kis pufijain. Lehet, hogy allergiás? Mire figyeljek?2011. dec. 12. 22:24
11/15 anonim válasza:
A múltkor engem is lepontoztak egy snassz válaszért.Én már nem is figyelek az ilyesmikre.Na de ki az akinek van energiája ilyen későn pontozni:D
Biztosítalak, hogy nem én pontoztalak le.Megyek is gyorsan zuhanyozni.Jó éjt!
12/15 anonim válasza:
Nézd meg a dobozán, hogy nincs-e benne tojás. Lehet, attól pattogott ki. Anno az én kislányomon attól jöttek ki.
13/15 A kérdező kommentje:
Hát, a hasán, meg a pelus alatt nem jöttek ki pöttyök, a esti pöttyök pedig 2 kor mikor szopizott már elmúltak. Most adtam neki egy kekszet, elnyammogja, és figyelem.
2011. dec. 13. 09:31
14/15 A kérdező kommentje:
Ha valaki még olvassa... Úgy néz ki, hogy nem allergia, szerencsére. Ma egy fél kekszet elcsócsált, és egy pöttye se, lett, sőt azóta csináltam neki körtés-barackos-kekszes hamit, imádta, és baja sem lett tőle.
Köszi a válaszokat!
2011. dec. 13. 12:12
15/15 anonim válasza:
Hála az égnek!Kellemes Ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!