Merjek vele elindulni? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Holnap el kellene utaznunk 125km-re, a párommal és a 3 hónapos kislányommal. Nem személyautóval mennénk hanem pick up-al. Szabályos bébi hordozóval olyan autóban utazni. Nincs benne légzsák. Mi a véleményetek? Kérlek lássatok el tanácsokkal. Az egyik felem azt mondja, hogy ne menjünk a másik felem, pedig biztat mivel mások több száz km-re viszik a gyermeküket amikor nyaralni mennek.2012. ápr. 16. 13:01
11/14 anonim válasza:
Hát tkp. én se értem, miért a kérdés - éppen azért, mert én is úgy tudom, hogy pont hogy nem szabad a légzsáknak bekapcsolva lenni, ha baba utazik.
Miért lenne rosszabb egy pick-up-ban a babának? Hisz úgyis a hordozójában utazik...
12/14 anonim válasza:
Jajj nem értitek lányok...csak a pick-up.-jukkal akart felvágni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!