Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Merjek ráadni olyan sapit ami...

Merjek ráadni olyan sapit ami nem védi a fülét?

Figyelt kérdés
20hónapos a fiam,20 fok van,nem voltam még kint van-e szél.Sok babán láttam a napokban olyan sapit,ami nem védi a fülét,vagy csak kendő volt,basaball sapi,vagy nem is volt rajta,és nála kisebbeken is.Szerintetek még füles sapit adjak rá,vagy túl aggódom és nyugodtan adhatok egy baseball sapit rá?
2012. márc. 21. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:

ha nem tépi le a fejéről....enyém mindent letép, ami nincs odakötözve.

Vékony sapkát hord az enyém, a kicsi, ami védi a fülét, a nagy meg olyan kalapot, aminek le-ill. felhajtható a fülrésze. Ez az:

[link]

2012. márc. 21. 11:26
 2/7 A kérdező kommentje:
ő szerencsére már nem tépi le,mikor kisebb volt akkor ő sem birta elviselni.Van ilyen sapi neki is,de már kinőtte,nyáron még jó volt rá,még nem vettem neki másikat,igy csak sima "ráhúzós" sapija van(vékony),meg baseball sapi,de az ugye nem védi a fülét.
2012. márc. 21. 11:31
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem már nagyobbak,reggel mikor megyünk oviba még a füles sapit adom,de napközben az udvaron baseball sapiban vannak. sztem ha mostanában mész le,elég a baseball,de ha megnyugtat,vidd magaddal a másikat
2012. márc. 21. 11:36
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi.Délután megyünk ha felkelt,kb 2-3körül.Berakom ezt is-azt is inkább.
2012. márc. 21. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:

mi most jöttünk meg, 20 fok van kint a napon.

egy vékony kapucnis pulcsi volt rajta, sapit már nem adok rá.

2 éves

2012. márc. 21. 12:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Légy bátor! Nem lesz annak a gyereknek semmi baja egy kis széltől. :-)
2012. márc. 21. 15:13
 7/7 A kérdező kommentje:
most jöttünk haza nemrég,mikor indultunk még volt rajta,mert 2 forgalmas út között mentünk,szeles volt,de utána levettem neki,nagyon meleg volt/van,22 fok.
2012. márc. 21. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!