Most 86-os ruhát hord a 14 hósom. Merjek neki nyárra 92-eseket venni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 10:08
1/7 anonim válasza:
Igen, 18-24 hó méretűt, 92-est.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És tavaszra még mehet a 86 szerinted? Vékony testalkatú baba. A H&M-es 86-os pulcsik még nagyok is kicsit...
2012. febr. 18. 10:23
3/7 anonim válasza:
Én is úgy,de úgy vásárolnék már új rucikat nyárra, de nem merek. 8 hónapos lesz, 80-as és 86-os ruhákat hord, szóval eddig sem jártam jól az előre vásárlással, nem gondoltam hogy ilyen korban már ekkora ruhák kellenek rá. De gondolom 14 hónaposan már nem nőnek olyan gyorsan.
4/7 anonim válasza:
az előre vásárlással én se jártam jol, nekem 19 honapos a fiam, de a92-s méret ki maradt akkorát nött, most már 98 és 104 -ket hord.
5/7 anonim válasza:
A lányom 1 éves, a legtöbb holmija már 86-os. De én nem merek még nyárra vásárolni. Attól félek, hogy bár eddig nőtt, mint a gomba, most "kiszúr" velem, és megáll kicsit. Akkor meg felesleges a 92-es. Szóval én várok szerintem májusig.
6/7 anonim válasza:
Nekem 13 hónaposan 80-asokat hordanak a gyerekeim leginkább, de még van 74-es, ami még jó és már 86-osak is. Vékonyak. Én olyasmiket veszek csak előre, ami melegebb időben is jó lesz, pl. rövid ujjú body, vékonyabb nadrágok, leggings, zokni, rövid ujjú póló, lányoknak szoknya (nem bélelt). Illetve hosszú ujjúból is pár darabot, mert azért nem valószínű, hogy 3 hónapon át folyamatosan 30 fok lenne.
7/7 anonim válasza:
Nem csak a magasságon múlik a méret, hanem a testsúlyon is. Vagyis a két évesem 84 cm, de mindössze 11 kg, így neki jó még a 80-86-os méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!