Félév körüli babáknak vásároltok már nyárra?
Figyelt kérdés
7 hónapos az enyém, ezen gondolkodom, csak félő, hogy nem megfelelő méretet választok, eddig egy méretet max másfél hónapig hordott kb.2012. febr. 9. 17:28
1/5 anonim válasza:
Soha nem vásároltam/vásárolok be előre,mert nem tudni,mennyit nő addig!
Üdv:3 lányos.
2/5 anonim válasza:
Nekem muszáj, mert én nyár elején szülök, tehát nincs más választásom, az alap ruhatár nyári kell legyen. Amúgy elég nehéz, mert még mindenhol a téli kínálat van, hiába keresek most napkalapokat, krepp napozót, vékony plédecskét, stb.
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok, ezzel csak azt akartam, hogy legalább márciusig várj, amíg megjönnek a tavaszi-nyári szerkók.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem. A next honlapján nézelődöm addig :) Nagyon várom már a nyarat :)
Amúgy vannak nyári ruhácskáim, 62-es méretű napozók, rengeteg ruhája van mindig a kicsimnek, így egy-egy ruhát alig visel, na meg az első hónapokban amúgy is hamar kinövi :)
Szóval ha érdekel...
2012. febr. 9. 17:51
5/5 anonim válasza:
Nem vásárolok ennyire előre, mert nem tudom mennyit fog nőni. Most 6 hónapos és éppen hogy jók rá a 74-es ruhák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!