Az adidas, nike, puma márkájú cipők jók kezdő járó babáknak, ugye nem egészségtelen? A házban puhatalpút hordunk, utcai cipőnek kaptunk ajándékba ilyen márkákat. Ugye nem ártok vele?
A benti cipős vagyok.
Igen,textil a talpa is,belülről van kicsit kimerevítve(de textillel vagy mivel.),és van rajta csúszásgátló.Már mostam is kézzel,semmi baja nem lett,tépőzáras,és mászás közben sem esik le a lábáról.17-es méretű,11 hós a fiam,már hordja 1-2 hónapja.
Csak nike cipője van, még a csizmája is az, mert srtapabíró, kényelmes, könnyen tisztítható.
Első cipője is ez volt, nézegettem annó a bőr elefanten, asso siesta cipőket, de a többsége velúr, amit nem szerettem volna, mert ha vizet kap nagyon csúnya lesz, sárban nedves időben nem lehet benne kivinni a gyereket, mert nedves rongyal nem lehet letörölni.
Na meg annyira szűkre szabottak voltak, hogy nem ment bele a gyerek lába.
A nike sport cipőjét, csizmáját meg a mosó gépben kimosom, vagy nedves rongyal megtörlöm, kipasztázom, és olyan mint az új, sőt mivel 6 havonta nő egy méretet a gyerek lába, eladom a teszveszen, és csak ki kell pótolni hogy kapjak egy újat. Olcsóbb is mint a baba cipők, mert egy siesta vagy elefanten 10,000ft, a Nike a deichmanbaban csak 6000ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!