Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hamanek 4 hónapos babáknak,...

Hamanek 4 hónapos babáknak, vélemények?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 13:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gyümölcs mehet szerintem jó minőségű, mi is adtuk anno.
2012. febr. 4. 13:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Mi az a Hamanek?
2012. febr. 4. 13:21
 3/11 A kérdező kommentje:
Bébiétel a Hamé készíti, állitólag Bio és érdekelne hogy tényleg az e és hogy adjátok, mert ízre pont mint a Hipp, árban pedig a fele(legalábbis Szatmárnémetiben)
2012. febr. 4. 14:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Adhatsz Neki, csak nem tudom, hogy 4hónapos üvegesnél mit keres az áfonya? Én csak a sima almásat vettem Neki Tőlük.
2012. febr. 4. 14:45
 5/11 anonim ***** válasza:

Én is adtam, szeretik a gyerekeim, viszont szerintem elég folyós (amúgy némelyik Hipp-eshez hasonlóan is), így én raktam bele Sinlacot vagy gabonapépet, hogy kicsit sűrűbb legyen, és normálisan lehessen kanalazni.

Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy nem magával az áfonyával van a "baj", hanem az áfonya maggal + a héjával, amit ilyen picik még nem ehetnek (hasonlóan minden más aprómagvas gyümölcshöz, eper, málna, stb.) amit házilag elég nehéz lenne elkülöníteni a gyümölcshústól, de a bébiételeket olyan szigorúan ellenőrzik, hogy nyugodtan adható attól a kortól, ami rá van írva.

Amúgy ez a mikor mit lehet adni, elég gyakran változik, pl. nekem a banán az elsők között volt (4 hónapos kortól), alma, sütőtök, répa mellett, amit mondtak, hogy simán ehetik, más orvos, védőnő meg a banánt csak sokkal későbbtől javasolja. Nehéz okosnak lenni...

2012. febr. 4. 15:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy nehéz okosnak lenni, ezért próbálok mindenhonnak információt gyűjteni. Én alma és barackpépet vettem a Hamanektől és nem keverem semmivel egyelőre, nagyon szereti a lányom és nem is rossz ötlet péppel keverni, simán teszel hozzá egy kanállal, vagy hogy csinálod, mert azt meleg vizzel kell keverni éa hygni hogy dagadjon kicsit, nem? Amúgy a tejpépeket nem szereti a gyermek, pedig este jó lenne, hogy végig aludja az éjszakát! Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 4. 15:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó.Most volt a sparban akciósan vettem belőle,és igazság szerint én ezzel voltam a legjobban megelégedve,amit próbáltunk(szinte mindent)állagra,ízre,mindenre...

szóval én csak ajánlani tudom

2012. febr. 4. 16:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam (10 hós) nagyon szereti őket! Mi már kipróbáltunk többféle zöldséges husis kaját is a Hamanektől és azok is nagyon beváltak! Amúgy a Rossmanba éri meg a leginkább megvenni mert ott a legolcsobb!
2012. febr. 4. 16:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 7 hósak vagyunk és felesben szoktam venni neki univereset meg hamaneket. általában hamanekből a gyümölcsöseket veszem meg és néha egy-két husisat is. mi szeretjük nagyon. a kicsim jobban szereti ennek a gyümölcsöseit, mint a többit.

2012. febr. 5. 13:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Gyümölcsöset adom ,nagyon jók szerintem. És van választék.
2012. febr. 7. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!