Mikor fog elindulni?
Szia, az én lányom most 11 hós és nagyjából egyedül jár, bár még sokat csüccsen le, ill. esik el. Ő 6 hósan állt fel kapaszkodva, aztán 7 hósan már kapaszkodás nélkül állt a járókában, kiságyban, bútorok mellett, kb 9 hós volt, amikor egyszer megfordult és elindult felém, megtett 4-5 lépést. Azóta egyre többet tesz meg, de még mindig nem elég stabil. Szóval nálunk fokozatosan megy. A fiam amikor 11 hós volt, akkor állt fel egyedül először és rögtön lépegetett és alig esett, valahogy a lányom nem ilyen ügyes. De hát minden baba más, ezt szokták mondani.
Szerintem bármelyik pillanatban elindulhat a babád, meg az is lehet, hogy két hónapig ezt gyakorolja majd.
Köszönöm a választ!
Igazából már régóta áll, de 3 hónapja állt fel először egyedül utána abbahagyta és kb 1 hónapja megint elkezdte és most nem hagyta abba, még. 6 hós volt amikor felállt kapaszkodva, mászik mint a csík, de olyant is halottam hogy amelyik baba mászik az sokkal késöbb indul el, nem tudom ebbe menyi az igazság?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!