Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek is jól gondolom,...

Szerintetek is jól gondolom, ha nem merek elindulni a picivel?

Figyelt kérdés
Párom anyjának hétvégén lenne megtartva a születésnapja, ők vidéken laknak, az utakat nem takarítják rendesen, meg ugye nagyon hideg is lesz. Párom mindenképp menni akar, mert jönnének értünk kocsival. Hiába mondtam, hogy biztos megértenék, ha máskor tartanánk meg, hiszen már nem gyerekek. Nem érti, hogy féltem a fiamat a jeges utakon:(( és most emiatt haragszik rám
2012. febr. 6. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk most hétvégén lett volna családi megmozdulás 50km-rel arrébb, mi nem mentünk. Anyukámékhoz mentünk volna, de ő hívott fel, hogy inkább ne menjünk - biztos, ami biztos.

Minden híradásban benne van: kétszer is gondoljuk meg, hogy autóba ülünk-e. Ez most nem arról szól, hogy kisgyerek v. nagyobb, hanem arról, hogy az emberek nagy része tojik a téli gumira, az óvatos vezetésre, az utak nagy részét nem is tudják olyan ütemben takarítani (már ha egyáltalán takarítják), hogy biztonságosan lehessen közlekedni rajta.

2012. febr. 6. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértelek és én sem mennék sehova a helyedben.
2012. febr. 6. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem mennék, főleg úgy, hogy ha nem a férjem vezetne...
2012. febr. 6. 17:02
 4/9 A kérdező kommentje:
após jönne értünk, de hiába vezet jól néha félelemérzetem van mellette, meg hiába vigyáz, h vannak akik nem vigyáznak
2012. febr. 6. 17:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha értetek mennének kocsival, akkor miért nem nálatok tartjátok a szülinapot? Így nem lenne elhalasztva, mégsem kellene a kisfiaddal a jeges utakon utazni.

Fontos esetben egyébként én elszoktam indulni téligumival és megbízható autóval, ha én vezetek. Ha anyósom jönne értünk, én sem mennék. :)

2012. febr. 6. 17:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Mondtam ezt is a páromnak, hogy jöjjenek ők, de nem igazán érdekelte ez a megoldás. Gondolom azért, mert az apja nem nagyon szeret kimozdulni otthonról.
2012. febr. 6. 17:18
 7/9 Kerria ***** válasza:

Mennyi idős a babád?

Mi pénteken utazunk Miskolcra, a keresztlányom diplomaosztójára. 2 hónapos a kislányom. Én nem érzem úgy, hogy aggódnom kéne.

1. ha a kocsival történik valami akkor értünk tudnak jönni, vagy van vonat is. Babapakk nálam van mindig

2. ha velünk történik valami, az meg sajnos itthon is megeshet.

Természetesen megértelek, hisz mindenkinem mások a félelmeik. Ez teljesen normális. Én a sógornőm fiától tartok így, aki oviba jár, emiatt nem szeretek hozzájuk menni, mert félek elkap a babám valamit.

2012. febr. 6. 17:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Én sem mennék!

Minél hosszabb egy út, annál nagyobb a lehetőség a bajra. Én elég sokat és viszonylag jól vezetek, de ma ki sem álltam a kocsival, mert vinnem kellett volna a 2 hónapos fiamat is magammal.

Anyós volt itt, csak városon belül két kocsit is árokban látott. Neki elég jó kocsija van, téli gumi, minden és úgy csúszkált,hogy megijedt! Én nem kockáztatnék!

2012. febr. 6. 18:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Ma kedd van, hétvégéig még van idő, holnapra pl már nem mondanak ilyen hideget, az utakat pedig simán letakaríthatják hétvégéig.

Milyen messze mentek?

Mi rendszeresen autózunk a gyerekekkel még ilyen szar útban is.

2012. febr. 6. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!