Milyen idős kortól merjek elindulni hosszabb útra kisbabával?
Minden évben november elején biztos mentünk a párom nagymamájához, rokonaihoz akik közel 250 km-re laknak tőlünk.
Most nem tudunk menni, mivel október végére vagyok kiírva, de minél előbb szeretnénk menni, mivel a dédi ki tudja meddig él még (egyre rosszabb állapotban van), és szeretnénk, ha látná még a kisunokát. De itt a hideg idő, hosszú az út, és a baba még nagyon pici lesz.
Merjük neki ígérni, hogy idén meglátogatjuk, vagy inkább maradjunk itthon? Bízzunk abban, hogy jövőre is lesz alkalmunk bemutatni az új családtagot?
Hány hónapos korára bírja az ilyen hosszú utat a baba?
Nyugodtan el lehet indulni.
Arra figyeljetek oda, hogy az autóban mindig megfelelően meleg legyen a babának, legyen mindig annyi üzemanyag, hogy az autót fűteni lehessen(álló helyzetben is) és tovább is tudjatok menni a következő benzinkútig! A kicsinek mindegy, hogy hol alszik ha a neki megfelelő körülmények biztosítva vannak! A pici babák jól érzik magukat egy mózeskosárban is! Néha álljatok meg, tegyétek tisztába, etessétek (szoptasd)meg ha kell, de ezt az autóban, hogy meg ne fázzon!
Sok sikert!
Én ismertem a dédimet, 7 éves voltam amikor "elment", de a mai napig is szeretettel gondolok rá!
A baba fogja bírni az utat, enyém 4 hetes és a kocsiban nagyon jókat alszik, mert szerintem ringatja.
Mi ezen a hétvégén visszük Angliából Magyarországra.
Az utolsó előtti vagyok.
Az utolsó válaszolóval egyetértek!
Ne a feminista gyermektelen "hölgyek"-re hallgass, ők azt se tudják, hogy miről beszélnek!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!