Szerintetek holnap,22én merjek elindulni kocsival egy közeli városba?
Az utat rendszeresen sózzák, ami azért jó, mert -7fokig nem fagy vagy meg. De holnapra -3 és -12fok közé mondták az éjszakai hőmérsékletet. Szerintetek merjek úgy elindulni, hogy este 8kor indulnék haza? Fél éve van jogsim, minden héten vezetek kb 50Km-et, így szerintem jobban megy, mint azoknak, akik napi 3kmet mennek hetente, ködben már vezettem, jégen is úgy, hogy volt mellettem apukám, de ettől nem képzelem magam Schumachernek. Szerintetek vállaljam be így ha ideadják a kocsit?
A kocsi am egy F astra 4 évszakos gumikkal, de most lett rendbetéve műszakilag így a kocsi miatt nem igazán aggódok, a gumik is a minőségi fajtából valók, nem tudom milyenek, annyi a biztos, hogy 35 ezer volt darabja.
Szia!
Szerintem nyugodtan elindulhatsz, csak a lehető legóvatosabban és legkörültekintőbben közlekedj! Inkább lassabban vezess hadd előzzenek meg aki gyorsabbnak érzi magát!
Ne tegyél hirtelen mozdulatokat a kormánnyal és a fékezéssel is csak óvatosan!
Remélem segítettem, és jó utat kívánok holnapra neked!
Ha elindulsz akkor nyugodtan, körültekintően, de a gumik miatt tényleg ne bízd el magad, a 4 évszakos nem sokat ér téli útviszonyok mellett!
És az se bátorítson, hogy tele van elektronikával a Caddy, segíteni segít ha baj van, de oda is kell sofőr, attól, hogy van benne ez meg az, ugyan annyira légy körültekintő, mintha ott se lennének, ne hagyatkozz arra, hogy azok majd megvédenek, mert akkor megismered a légzsákot is :D, ne így legyen!!
hát tudom, hogy a 4évszakos nem a legjobb, de ha nem telik másra, akkor nem tudok mit csinálni, szerintem még mindig jobb télen - nyáron kompromisszummal járni télen abszolút balesetveszélyesen valami nyárigumival.
A caddy-vel pedig nem tudom elbízni magam, mert azzal mindig apa jár, eddig 4szer vezettem fél év alatt, szal azzal nagyon óvatos vagyok, mert nem érzem azt a kocsit, teljesen más mint az opel.
De azért köszi a bíztatást mindnekitől
menj lassabban, tarts nagyobb követési távolságot, fékezéshez inkább a motorféket használd, de óvakodj a hirtelen visszaváltástól, mert akkor is meg lehet csúszni
kanyarok a leggázabbak, főként ott lényeges a kisebb sebesség
utolsónak. Alapból egy kopott nyári volt a kocsin, amit lecseréltünk erre, mondván ez a legolcsóbb megoldás, mint két szett...
Amúgy nem megyek ma kocsival sehova. történt egy dolog, ami elvette a kedvem, ideges vagyok és nem tudnám a finom pedálkezelést alkalmazni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!