Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha megállít a rendőr kocsival,...

Ha megállít a rendőr kocsival, és az orra előtt húzom meg a vodkásüveget (idegességre hivatkozva), akkor már nem is fújat szondát velem?

Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat kérnék
2011. jún. 26. 16:48
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
nem fujat. azonnal elveszi a jogosítványod. gondolkodás nélkül.
2011. jún. 26. 16:59
 2/28 anonim válasza:
azért előtte lehet hogy beleszagol a vodkásüvegbe hogy nem csak szórakozol-e vele :D
2011. jún. 26. 17:00
 3/28 A kérdező kommentje:

Elsőnek: Már miért venné el?

Hiszen én csak idegességemben ittam egy kortyot,de lezárom az autót,és hazamegyek!

2011. jún. 26. 17:02
 4/28 anonim ***** válasza:
Nem mész haza :) bevisz vérvételre ahol pontosan megállapítják mennyit ittál.
2011. jún. 26. 17:13
 5/28 anonim ***** válasza:

Mindenképpen megbüntet, mert ha nem, akkor egy tök jó kskaput találtál az ittas vezetők számára...

Vezetek részegen, majd amikor megállit a rendőr, az idegességre hivatkozva (leállított motorral, akár kiszállva a kocsiból) iszok egy kortyot és így felesleges megszondáztatnia, mert nyilvánvalóan jelezni fogja az alkoholos befolyáltságot.

Így alapból úgy fog kezelni, mintha részegen vezettél volna. Akkor is, ha egyébként tényleg csak azért húztad meg az üveget, mert ideges voltál.

Remélem érthetően fejtettem ki a gondolataimat.

2011. jún. 26. 17:14
 6/28 anonim ***** válasza:

Egyáltalán mit keres nálad szeszesital?!

Van egy ilyen kresz kérdés is, hogy "balesetet szenvedett, ihat-e alkoholt, miközben a rendőrt várja". Vajon miért létezik ilyen kérdés?

2011. jún. 26. 17:15
 7/28 A kérdező kommentje:

Nem értitek a lényeget!:)

A kresz szerint "nem szabad alkoholt fogyasztani járó motorú autóban a vezetőnek"...

Én pedig már leállítottam a motort!

2011. jún. 26. 17:17
 8/28 A kérdező kommentje:
Vagy tud valaki olyan jogszabályról,hogy rendőr jelenlétében nem lehet alkoholt fogyasztani?
2011. jún. 26. 17:20
 9/28 anonim ***** válasza:
:) elfelejted, hogy nem amerikában vagy. Itt eleve bűnös vagy, ha autóba ülsz. Azzal, hogy meghúzod a vodkásüveget bizonyítod ezt.
2011. jún. 26. 17:26
 10/28 A kérdező kommentje:

Nem nem...az ártatlanság vélelme mindenkit megillet!

Tehát: ha a közeg (vagy később a bíróság XD)nem tudja hiteltérdemlően bebizonyítani azt,hogy alkoholos állapotban vezettem,akkor precedens értékű ítélet is születhet akár az ügyben!:)

2011. jún. 26. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!