Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy merjek igy elindulni...

Hogy merjek igy elindulni vele több órára?

Figyelt kérdés
6 hós a babám és szeretnénk elmenni karácsonyra vásárolni.A dolog nehézsége,hogy nemrég kezdtük a hozzátáplálást és borult minden.Eddig 4 óránként szopizott,tudtam mire kell hazaérnünk.Most viszont két óránként enne...Miért lehet,hogy elvileg most többet eszik,mégis gyakrabban megéhezik?Próbáltuk már az :előbb kóstolás majd utána szopi-és az ellenkezőjét is.Van esetleg ötletetek?
2009. dec. 15. 21:49
 1/5 fotucsok ***** válasza:

Az okát nem tudom, de nem lehet, hogy inkább szomjas? Mi is nemrég kezdtük a hozzátáplálást, és azóta adok neki teát is (napi 1, másfél deci), mert azért a főzire már lehet szomjas.

Amúgy meg pont emiatt ne aggódj, hisz a cici mindig ott van, ha megéhezne. Én ennek örülök a legjobban, mert bárhol meg tudom etetni, és nem kell melegíteni stb. A nagy áruházakban pedig általában van egy pelusozó, vagy egy próbafülke erre az estre. Egyébként lehet, hogy a karácsonyi látvány az üzletben annyira lenyűgözi, hogy eszébe sem jut enni.

Hajrá! És csak lazán!

2009. dec. 15. 22:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Kicsit idegenkedek tőle de igazad van.Ha úgy alakul megetetem valahol.Próbálom itatni én is de nem mindig szomjas.Köszi a választ!
2009. dec. 15. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nagy baj van, és megéhezik, én a bevásárlóközpont pelenkázójában szoktam megetetni. Nyugodt hely, tiszta, van 2 pelenkázóasztal, székek, szép rajzok a falon, és mehet tovább a tortúra... (Árkád, Pécs)
2009. dec. 16. 07:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Ha idegenkedsz a szoptatástól fejd le a tejet rakd termoszba és ha nyügi megeteted.Mi igy csináljuk,én sem szoptatok szivesen lakáson kivűl.
2009. dec. 16. 08:43
 5/5 fotucsok ***** válasza:

Szerintem ne idegenkedj tőle! EZ a világ legtermészetesebb dolga, és a legjobb! Mindig ott van, megfelelő a hőmérséklete, 10 perc és mehet tovább a túra :) Én már nagyon sok helyen etettem, és az emberek (pl eladók, művházban a recepciós...) annyira megértőek. Majd meglátod.

Minden jót nektek!

2009. dec. 16. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!