Hogy merjek igy elindulni vele több órára?
Az okát nem tudom, de nem lehet, hogy inkább szomjas? Mi is nemrég kezdtük a hozzátáplálást, és azóta adok neki teát is (napi 1, másfél deci), mert azért a főzire már lehet szomjas.
Amúgy meg pont emiatt ne aggódj, hisz a cici mindig ott van, ha megéhezne. Én ennek örülök a legjobban, mert bárhol meg tudom etetni, és nem kell melegíteni stb. A nagy áruházakban pedig általában van egy pelusozó, vagy egy próbafülke erre az estre. Egyébként lehet, hogy a karácsonyi látvány az üzletben annyira lenyűgözi, hogy eszébe sem jut enni.
Hajrá! És csak lazán!
Szerintem ne idegenkedj tőle! EZ a világ legtermészetesebb dolga, és a legjobb! Mindig ott van, megfelelő a hőmérséklete, 10 perc és mehet tovább a túra :) Én már nagyon sok helyen etettem, és az emberek (pl eladók, művházban a recepciós...) annyira megértőek. Majd meglátod.
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!