Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Tényleg létezhet...

Anyukák! Tényleg létezhet ilyen, mert roppant mód érdekelne?

Figyelt kérdés

Ismerősöm (első babás)azt mondja,hogy a babája aki pár napja töltötte be a 3 hónapos kort,(időre is született),hogy azt kiabálja "mama-mama" és saját magától fordul hanyatt fekvésből az oldalára.

Én is első babás vagyok ezért nem értek hozzá,de nekem érdekesnek tűnik...

2012. ápr. 15. 11:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A fordulást el tudom képzelni, viszont a "beszéd" az inkább csak véletlen lehet.

Kb. úgy, mint amikor a nagyobbik fiam 1 hónaposan az mondta, hogy "Kati" :) A húgomat hívják úgy, ő is ott volt akkor és totál ledöbbentünk. Persze utána eltelt vagy 2,5 év, mire újra kimondta :)

2012. ápr. 15. 13:52
 12/16 sumergo ***** válasza:
100%

A lányom is mondta 2x 5 percen belül, hogy appa, mikor az apja megjött a munkából, meg azt is, hogy mammamma (4 hónapos volt akkor), de ezek csak véletlenek, nem szándékosak. Próbálgatják a hangjukat, mi meg elolvadunk tőle! :-)

Sőt, a párom mondta a múltkor, hogy hallotta a pincében, hogy öltöztetem a lányunkat, mert kiabált, hogy aja neee, aja neee. Aranyos volt, de tuti nem szándékos (5 hónaposan)!

A fordulás lehet, bár a lányom még mindig csak próbálkozik vele (azt se sűrűn, mert nagyon jól elvan háton, utál hason lenni), pedig lassan fél éves lesz.

2012. ápr. 15. 14:06
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Mi is "fordítgatjuk "mit mondana ,de ez csak vicc ,jókat kacagunk.

Tuti nem mondja.

Fordulni fordulhat csak az sem tudatos.

2012. ápr. 15. 14:21
 14/16 anonim ***** válasza:
58%
Persze, az enyém is beszélt már 3 hónapos korában. Nekem minden reggel elmondta, hogy milyen menüt főzzek.
2012. ápr. 15. 14:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A fordulás akár igaz is lehet. 3 hónaposan nem beszélnek a babák. Ismerősöm lánya a 4 hós státuszon folyton azt magyarázta, hogy mamamamamamamam... Azt hittem halálra kacagom magam, olyan aranyos volt. De ezt sem tudatosan csinálta. Mi is bele szoktuk magyarázni, hogy mit gügyög a lányunk, és néha szinte tisztán hallható, hogy anya, ajaj, apa, ilyenek. Ő sem tudatosan mondja, csak mi halljuk úgy, mintha. :)
2012. ápr. 15. 16:25
 16/16 anonim ***** válasza:

:))a mama vicces,az én lányom ha nyügi olyasmit kiabál,hogy neeemáá,tudatosan kb. 1 éves volt a fiam mikor már 1-2 szót mondott.

A mozgás viszont érdekes dolog,a fiam lusta baba volt,most is erre számítottam, ehhez képest a lányom hihetetlen dolgokat megcsinál.

1 hét múlva lesz 4 hónapos,hasról hátra fordul simán,egy hajszál híján hátról is hasra.

Egész nap mozog,az ölemből húzza le magát a földre,ha a tesó ott játszik,és már egy 20 cm-t előre küzdi magát.mindent meg akar fogni,de még ügyetlenke.

Minden esetre ha ben látnám a saját szememmel én se hinném el,főleg a fiam után.

2012. ápr. 16. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!